Uw BMW en MINI dealer in het Groene Hart
Alphen aan den Rijn 0172 422 214 Woerden 0348 413 778
Voor 24 uurs service bij pech onderweg belt u 0800 0357
Persoonlijk contact Erkende Garantie Wij vinden uw droomauto Privé als zakelijk leasen of financieren Wij scoren op Verkoop & Service 4,5 uit 5 sterren Leasen en Financieren
Persoonlijk contact Erkende Garantie Privé en zakelijk leasen of financieren Wij scoren 4,5 uit 5 sterren Leasen en Financieren
Bellen
Chatten
Bellen

Zakelijk advies

Wij helpen u zakelijk op weg

BMW en MINI bieden auto’s met relatief hoge restwaarden, gunstig brandstof verbruik en een lage CO2-uitstoot. Daarnaast zijn alle modellen prachtig vormgegeven en staan ze garant voor jarenlang rijplezier en de allerbeste kwaliteit. Dit maakt deze auto’s zeer aantrekkelijk voor de zakelijke markt. Meer weten of de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op met Max Meijer, onze specialist op het gebied van zakelijke mobiliteit.

Het bieden van de beste service is voor Hans Severs ook op de zakelijke markt van groot belang. Hoe wij ons onderscheiden in service? Zo:

  • Persoonlijk en direct contact met iedere klant
  • Eén contactpersoon voor al uw vragen
  • Een klein, hecht team zorgt voor korte lijnen en snelle acties
  • We zijn transparant en eerlijk en de klant komt nooit voor verrassingen te staan. Alles gaat in overleg
  • Al onze BMW & MINI medewerkers zijn up-to-date van de laatste ontwikkelingen van de autobranche
  • We leveren de beste kwaliteit
  • Goed onderhoud van alle BMW’s en MINI’s
  • We denken verder dan de klant dat kan. We denken bijvoorbeeld ook mee in wagenparkbeleid of autoplannen We hebben contacten met leasemaatschappijen en kunnen zo scherpe deals maken.

Max Meijer

Heeft u vragen over de diverse leasevormen en hun voordelen, wilt u weten wat u jaarlijks kwijt bent aan onderhoudskosten of welke auto het voordeligst is op basis van uw wensen? Neem dan contact op met Max Meijer, onze specialist op het gebied van zakelijke mobiliteit en uw persoonlijke aanspreekpunt.

Direct contact opnemen met Max Meijer? Op deze pagina vindt u zijn contactgegevens. Is het wenselijker dat wij contact met u opnemen? Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij komen zo snel mogelijk bij u terug.

Maximaal X

Nu extra aantrekkelijk zakelijk financieren.

ONDERNAMEN X MAX MEIJER

Ondernamen kwam bij Hans Severs op bezoek voor een gesprek met Max. Max verteld over zijn baan als zakelijk adviseur bij Hans Severs en wat dat precies inhoudt.

Mobiliteitsbudget in 2019

21 december 2018

Hoe kunt u in 2019 een mobiliteitsbudget inzetten? Benieuwd hoe zo'n constructie eruit ziet? Max legt in zijn nieuwe blog uit hoe dat werkt.

Bijtelling?

25 oktober 2018

Vraagt u zich ook af wat er nu daadwerkelijk gaat veranderen op het gebied van bijtelling? Er gaan een aantal zaken veranderen op het vlak van fiscale bijtelling. Welke dat zijn? Dat zal ik kort en bondig uitleggen.

Bekijk onze voorraad