BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
  • Klanten beoordelen ons met een 9/10
  • 797 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Al 93 jaar erkend BMW & MINI dealer

19 april 2024 | BMW, MINI

Profiteer nu nog van lage BPM

Laad ⚡ deze kans niet liggen! Tot 2025 profiteert u van BPM-vrijstelling bij aanschaf van een hybride BMW. Vanaf 2025 wordt deze BPM-vrijstelling afgeschaft. Stap nu over op duurzaam rijden en bespaar niet alleen op kosten, maar draag ook bij aan een groenere toekomst.

Lees verder

26 maart 2024 | MINI

Personaliseer jouw nieuwe MINI Countryman

Wil jij in een gloednieuwe MINI Countryman rijden? Je kunt alle modellen van de nieuwe MINI Familie volledig personaliseren naar jouw smaak. Wij laten je graag alle mogelijkheden zien!

Lees verder

26 maart 2024 | MINI

Personaliseer jouw nieuwe MINI Cooper

Wil jij in een gloednieuwe MINI Cooper E of MINI Cooper SE rijden? Je kunt alle modellen van de nieuwe MINI Familie volledig personaliseren naar jouw smaak. Wij laten je graag alle mogelijkheden zien!

Lees verder

7 februari 2024 | MINI

De nieuwe MINI Cooper C en MINI Cooper S

Stap in de wereld van de nieuwe generatie MINI Cooper bij Severs Breeman! Elk detail ademt prestatie en karakter, waarbij de letter C staat voor de optimale balans en de letter S voor verhoogde prestaties. Deze modellen vullen het aantrekkelijke aanbod van de MINI 3-deurs aan met efficiënte benzinemotoren, variërend van drie tot vier cilinders. Het iconische Go-Kart gevoel wordt naar nieuwe hoogten gestuwd in deze nieuwe generatie, met een innovatief design dat traditionele waarden combineert met moderne highlights.

Lees verder

11 januari 2024 | MINI

De nieuwe MINI Familie

In 2024 maakt de nieuwe MINI Familie haar debuut. Met vernieuwde uiterlijke kenmerken, verbeterde prestaties en een verandering in het modellenportfolio, vertellen wij je graag alles wat je moet weten. Zo kun jij gemakkelijk en gericht zoeken naar jouw nieuwe MINI en weet je ook meteen wat je kunt verwachten van de diverse modellen.

Lees verder

5 januari 2024 | BMW, MINI

Dealerbedrijven Severs Breeman verkocht aan Dusseldorp en Van Poelgeest

Severs Breeman Automotive heeft haar BMW en MINI dealerbedrijven verkocht aan Dusseldorp Automotive en Van Poelgeest. Dusseldorp neemt de vestigingen in Rotterdam-Noord en Zuid over en Van Poelgeest koopt de bedrijven in Alphen aan den Rijn, Gouda en Woerden.

Lees verder

20 september 2023 | MINI

De nieuwe MINI Cooper E

De vijfde en nieuwste generatie MINI 3-deurs is volledig elektrisch aangedreven. Daarmee breekt een nieuw hoofdstuk aan in het succesverhaal van het legendarische model. Met een maximale Go-Kart feeling is de nieuwe volledig elektrische MINI Cooper de belichaming van toekomstgerichte typerende MINI rijkarakteristiek.

Lees verder

2 september 2023 | MINI

De nieuwe MINI Countryman

Hoger, langer en toch MINI – met zes centimeter extra hoogte en dertien centimeter extra lengte is de nieuwe MINI Countryman – zowel volledig elektrisch aangedreven beschikbaar als met benzinemotoren – een stuk groter dan zijn voorganger. Van de MINI Countryman zijn drie varianten verkrijgbaar: de MINI Countryman C (benzine), de MINI Countryman E en de MINI Countryman SE ALL4 (beiden elektrisch).

Lees verder

28 juli 2023 | MINI

De digitale highlights van de nieuwe MINI familie

MINI heeft een stukje van het nieuwe interieur van de nieuwe MINI familie onthuld. In de nieuwe generatie MINI’s vinden we straks de MINI Interaction Unit. Dit is een rond OLED-display met een diameter van 240mm, wat voor het eerst wordt gevuld met ronde content in rijke kleuren. Dit gecombineerd met het nieuwe Operating System (OS) 9 maakt dat MINI een grote sprong voorwaarts maakt in het digitale tijdperk.

Lees verder

12 april 2023 | MINI

De nieuwe MINI Cabrio Seaside Edition

Ter gelegenheid van de 30e verjaardag van de MINI Cabrio presenteert MINI nu de gelimiteerde MINI Cabrio Seaside Edition, een sportieve klassieker met exclusieve uitrusting en designkenmerken. De MINI Cabrio Seaside Edition is leverbaar in een glinsterende blauwe Caribbean Aqua lakkleur of in de lichte Nanuq White lakkleur. De Seaside Edition van de MINI Cabrio is verkrijgbaar als Cooper en Cooper S. In Nederland kent deze rijk uitgeruste MINI Cabrio een consumentenadviesprijs voor de MINI Cooper Cabrio van € 44.290,- en de MINI Cooper S Cabrio kent een consumentenadviesprijs van € 50.490,-.

Lees verder
Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen