• 4,6/5 sterren voor onze service
  • 363 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Leasen en financieren
Uw BMW en MINI dealer in het Groene Hart
BMW

De nieuwe BMW 4 Serie Cabrio

De nieuwe BMW 4 Serie Cabrio

DE NIEUWE BMW 4 SERIE CABRIO

Vanaf 13 maart 2021 in onze showroom!
Vanafprijs: € 61.252

De nieuwe maatstaf voor rijdynamiek met de allure van exclusief rijplezier in een cabriolet voor het premium segment. Ontworpen volgens de nieuwe designtaal van BMW die sportieve elegantie uitstraalt, met een nieuw dakdesign en beduidend hogere prestaties in vergelijking met het voorgaande model. Het design en de rijdynamische eigenschappen zorgen voor een duidelijk scherper stuurkarakter.

PURE ESTHETIEK

Het front met opvallende verticale nierengrille is een eigentijdse interpretatie van traditie. Een knipoog naar legendarische sportieve modellen uit het verleden van BMW. Dat geeft een van BMW’s meest markante stijlkenmerken een nieuwe, uitdagende uitstraling. Een pure onafhankelijkheidsverklaring.

ELEGANTE CABRIOKAP

De ontwerpers en ingenieurs van BMW hebben het onmogelijke mogelijk gemaakt: een klassiek sportieve stoffen kap met het comfort van een hardtop. Het vloeiende design vormt samen met de optimale akoestiek en isolatie tegen kou een hoogtepunt in de ontwikkeling van cabriokappen. Tot zo’n 50 km/h laat de kap zich volledig automatisch openen en sluiten.

ONNAVOLGBAAR

Met BMW TwinPower Turbo-motoren, 8-traps Steptronic transmissies en geavanceerde onderstel-technologie maakt de nieuwe BMW 4 Serie Cabrio zijn sportieve uiterlijk meer dan waar. De combinatie van krachtige prestaties en optimale stabiliteit zorgen voor een opwindende rijbeleving. Maximaal open rijplezier.

NÓG INDIVIDUELER

De mogelijkheden om uw nieuwe 4 Serie Cabrio helemaal naar uw zin te maken zijn vrijwel onbeperkt. Bijvoorbeeld met de lakkleuren San Remo Grün of BMW Individual Aventurin Rot. Of volleder uitrusting Merino Tartufo. En naast Model M Sport is er voor fijnproevers zelfs een M Carbon Exterieur pakket.

Houd mij op de hoogte Offerte aanvragen Terug naar nieuws