• 4,6/5 sterren voor onze service
  • 294 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Leasen en financieren
Uw BMW en MINI dealer in het Groene Hart
BMW

De BMW Concept i4

De BMW Concept i4

De BMW Concept i4.

De BMW Concept i4 brengt elektrisch rijden dicht bij de kernwaarden van het merk BMW en luidt een nieuw tijdperk van puur rijplezier in. De BMW Concept i4 is de eerste 100% elektrische BMW Gran Coupé – en een fascinerend bewijs dat elektrische aandrijving nu onlosmakelijk verbonden is met BMW.

Contact opnemen

 

HIGHLIGHTS

  • Het exterieur: In het design komen elektromobiliteit, schoonheid, dynamiek en duurzaamheid samen.
  • De rijdynamiek en actieradius: De BMW Concept i4 is uitgerust met de vijfde generatie van de BMW eDrive Technologie, waarmee hij indrukwekkende prestaties levert.
  • Het Interieur: Het ruime interieur is licht en modern elegant. Voorin is het interieur dankzij het nieuwe Curved Display volledig op de bestuurder gericht.
  • Het vooruitstrevende bedieningsconcept: De BMW Concept i4 is het eerste model van BMW met het nieuwe Curved Display, dat alle informatie van het infodisplay en het Control Display aan de bestuurder toont op een gekromd doorlopend scherm

DESIGN

De BMW Concept i4 opent een nieuw elektrisch tijdperk voor de BMW Gran Coupés. De duidelijke vlakverdeling, de coupé-achtige daklijn en de vloeiende vormen geven de auto een sportief en elegant uiterlijk, dat door de moderne carrosseriekleur Frozen Light Copper wordt versterkt. Verfijnde lijnen accentueren de uitzonderlijke dynamiek van de 100% elektrische aandrijving. Bovendien verwijzen de blauwe elementen in de voorzijde, op de flanken en op de achterzijde naar de roots van deze vooruitstrevende Gran Coupé: BMW i. De cockpit van de BMW Concept i4 oogt minimalistisch en is dankzij het grote Curved Display als centraal weergavescherm volledig op de bestuurder gericht. Tegelijkertijd laat het door het doorlopende glazen panoramadak lichte en ruimtelijke interieur de serene rust van de elektrische aandrijving optimaal tot zijn recht komen.

ZO KLINKT DE BMW CONCEPT I4

De BMW Concept i4 wordt niet alleen gekenmerkt door zijn individuele vormgeving, maar ook door zijn eigen, specifieke en visionaire geluid. Dat geluid is bij BMW IconicSounds Electric ontwikkeld door de wereldberoemd

e componist Hans Zimmer in samenwerking met Renzo Vitale, de Sound Designer van BMW. BMW IconicSounds Electric heeft zich ten doel gesteld om de elektrische auto’s van BMW hun eigen klankwerelden te geven en ze herkenbaar en sympathiek te laten klinken. Het geluid van de BMW Concept i4 voldoet perfect aan dat doel. Het verbindt het verleden met de toekomst van BMW en heeft een ongekende uitdrukkingskracht. Het klinkt veelzijdig, verrassend en geeft de omstanders het gevoel van lichtheid en helderheid. Beleef hier de e-Sound van de BMW Concept i4: van het rijgeluid in de Core-modus via de nadrukkelijkere geluiden van de Sport-modus tot aan de geluiden bij het openen van de portieren en het startscenario van de auto voor het vertrek.

TECHNOLOGIE

De vijfde generatie BMW eDrive tech

nologie is de kern van de BMW i4 en daarmee ook van de toekomst van elektrische mobiliteit. De BMW iX3 die in 2020 in productie gaat, neemt het voortouw in de toepassing van nieuwe techniek die in toekomstige elektrisch aangedreven BMW modellen komt – zoals de BMW iNEXT en BMW i4. De elektromotor, regelelektronica, oplader en hoogvoltage-accu maken gebruik van de vijfde generatie BMW eDrive technologie. Het zijn allemaal nieuwe componenten om een significante stap voorwaarts te maken op het vlak van elektrische aandrijving. De elektromotor voor de BMW i4 levert een maximumvermogen van 390 kW (530 pk), waarmee hij zich kan meten met een BMW V8 verbrandingsmotor. De direct beschikbare kracht geeft de BMW i4 uitzonderlijke prestaties en exceptionele efficiëntie.

,               

Contact opnemen Terug naar nieuws

Voor 24 uurs service bij pech onderweg belt u 0800 0357

Alphen aan den Rijn
Gouwelandenlaan 13
alphen@hanssevers.nl
0172 422 214

Woerden
Middellandse Zee 13
woerden@hanssevers.nl
0348 413 778