Zakelijke markt

Wij helpen u zakelijk op weg

Voor iedere zakelijke reiziger heeft Hans Severs een passende oplossing. BMW en MINI bieden auto’s met relatief hoge restwaarden, gunstig brandstof verbruik en lage CO2-uitstoot en zijn daardoor zeer aantrekkelijk voor de zakelijke markt. Tel daarbij op dat alle modellen garant staan voor jarenlang rijplezier en betrouwbare kwaliteit. Welke twijfels heeft u nog?

Max Meijer is uw persoonlijk aanspreekpunt voor al uw vragen en uitdagingen op het gebied van zakelijke mobiliteit, midden in het Groene Hart van Nederland. Met vestigingen in Woerden en Alphen aan den Rijn is Hans Severs een centraal gelegen uitvalsbasis om al uw wensen en behoeften op het gebied van zakelijke mobiliteit persoonlijk en met aandacht te benaderen. Of het nu om een klein of groot vraagstuk gaat, wij bieden u ook op de zakelijke markt de service die u van ons gewend bent.

Uw persoonlijke aanspreekpunt.
Max Meijer, adviseur zakelijke markt bij Hans Severs

Wat zijn uw specifieke behoeften als het aankomt op zakelijke mobiliteit? Ik zou graag met u in gesprek gaan om uw behoeften te bepalen en daarnaast de mogelijkheden van een eventuele samenwerking te bespreken.

Mijn contactgegevens staan vermeld zodat u contact op kunt nemen wanneer dat u uitkomt. Heeft u liever dat ik contact met u op neem? Vult dan u onderstaand contactformulier in, dan kom ik er bij u op terug.

MINI Kennismakingslease.

Voor wie altijd al eens een MINI wilde leasen, maar niet zeker wist of dat wel kon, is er nu MINI Kennismakingslease. Daarmee lease je maximaal drie maanden lang een MINI Clubman of MINI Countryman en heb je de kans om vrijblijvend te ervaren dat een MINI meer ruimte en luxe biedt dan je wellicht dacht, zonder aan stijl of go-kart feeling in te boeten.

Bij MINI Kennismakingslease kun je kiezen tussen onze twee grootste modellen: de MINI Clubman en de MINI Countryman. Beide modellen zijn uitgerust met o.a. Climate Control, parkeersensoren en MINI Navigatie.

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

MINI Clubman

De iconische Split Doors geven de MINI Clubman meer mogelijkheden dan ooit – perfect voor de zakelijke rijder die ook in het weekend in stijl rond wil rijden.

Vanaf € 400,- p/m.
Excl. BTW, op basis van Operational Lease.

MINI Countryman

De stoere MINI Countryman vindt overal zijn weg, ook op zakelijke avonturen. Laat je niet misleiden door de luxe afwerking en zeeën van ruimte: dit is op en top een MINI.

Vanaf € 450,- p/m.
Excl. BTW, op basis van Operational Lease.