Reparatie en Onderhoud

Bij Hans Severs MINI doen we alleen aan leuke verrassingen. Met een MINI onderhoudscontract hoef je je daarom geen zorgen te maken over onverwachte garagerekeningen. Onder de noemer MINI Service Inclusive is voor lange tijd al je reguliere onderhoud gedekt. Met MINI Service Inclusive weet je waar je financieel aan toe bent en krijgt je MINI de beste zorg die er is.

- Onderhoud voor een vast, laag bedrag vooraf.
- Geldig gedurende 3, 5 of 6 jaar voor 50.000, 70.000 of 80.000 km.
- Inclusief Originele MINI onderdelen, vloeistoffen en het werkplaatstarief.
- Een volledige MINI onderhoudshistorie verhoogt de inruilwaarde.
- Overdraagbaar op de volgende eigenaar.
- Geldig bij iedere Nederlandse MINI dealer of MINI Erkend Service Partner.

Vraag nu MINI Service Inclusive aan.

Ik geef MINI Hans Severs toestemming om de door mij verstrekte persoonsgegevens (bijvoorbeeld contactgegevens, geboortedatum, type rijbewijs, hobby's en interesses) te verwerken en te gebruiken ten behoeve van klantenservice, marktonderzoek en voor geselecteerde communicatie van product- en service informatie van MINI Hans Severs. Het is MINI Hans Severs eveneens toegestaan om deze persoonsgegevens door te sturen naar bepaalde gelieerde entiteiten zoals omschreven in de privacyverklaring. De Partijen mogen mijn persoonsgegevens gebruiken en met mij contact opnemen voor de hierboven vermelde redenen. De door mij aan MINI Hans Severs doorgegeven wijzigingen van persoonsgegevens mag MINI Hans Severs delen met de hierboven genoemde entiteiten.

Ik ga ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden gebruikt om door middel van statistische processen een persoonlijk klantprofiel te maken. Op basis van dit klantprofiel kan ik marketingcommunicatie ontvangen die voor mij relevant is, zoals gepersonaliseerde aanbiedingen van MINI Hans Severs, bepaalde gelieerde entiteiten zoals omschreven in de privacyverklaring. Ik ga er tevens mee akkoord dat MINI Hans Severs mijn klantprofiel doorstuurt voor de hierboven vermelde redenen aan deze Partijen en dat zij hiervoor contact met mij kunnen opnemen. De volgende door mij verstrekte persoonsgegevens en de persoonsgegevens die zijn gegenereerd door MINI Hans Severs en de Partijen op basis van mijn persoonlijke voorkeuren en gebruik van producten of diensten, worden opgenomen in het klantprofiel: contactgegevens (zoals naam, adres en e-mailadres), aanvullende informatie/voorkeuren (zoals hobby's), identificatiegegevens (zoals klantnummer, contractnummer), klantgeschiedenis (zoals ontvangst van aanbiedingen, gegevens met betrekking tot aankopen van auto's, dealergegevens), voertuiggegevens (zoals kilometerstand, actieradius), gegevens met betrekking tot (mobiele) applicaties/social media/websites (waaronder informatie van mijn online accounts). De volledige lijst van persoonsgegevens die tot deze categorieën behoren is te vinden in de privacyverklaring.