Private lease calculator

Door uw MINI privé te leasen, geniet u zorgeloos van uw gloednieuwe MINI. U kunt uw MINI volledig naar eigen wens samenstellen en bepaalt zelf de looptijd van uw overeenkomst en het aantal kilometer dat u per jaar rijdt. U betaalt een vast bedrag per maand waarin vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen. Zo weet u exact waar u aan toe bent en komt u dus niet voor verrassingen te staan.

Heeft u de MINI gevonden die helemaal voldoet aan uw wensen en wilt u deze privé leasen? Dan informeert uw verkoopadviseur u graag over de mogelijkheden en zorgt voor een offerte op maat. Gaat u akkoord met de offerte, dan bereidt uw verkoopadviseur de privé lease aanvraag voor u voor. U vult vervolgens zelf uw financiële gegevens aan via een online portaal. Als uw aanvraag is geaccepteerd, wordt de overeenkomst naar uw MINI dealer verstuurd. U tekent de overeenkomst en geniet vervolgens zorgeloos van uw nieuwe MINI. U hoeft zelf verder niets te regelen. Dat doen wij voor u!

Via onderstaande tool kunt u uw private lease auto samenstellen en kunt u geheel vrijblijvend een offerte ontvangen. Daarna nemen wij graag contact met u op om eventuele vragen over deze offerte door te nemen.

Bent u op zoek naar een occasion? Ook voor tweedehands MINI's zijn er volop mogelijkheden in de private lease, let er wel op dat de occasion maximaal 24 maanden oud mag zijn met maximaal 50.000 kilometer.