Private lease calculator

Door uw MINI privé te leasen, geniet u zorgeloos van uw gloednieuwe MINI. U kunt uw MINI volledig naar eigen wens samenstellen en bepaalt zelf de looptijd van uw overeenkomst en het aantal kilometer dat u per jaar rijdt. U betaalt een vast bedrag per maand waarin vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen. Zo weet u exact waar u aan toe bent en komt u dus niet voor verrassingen te staan.

Heeft u de MINI gevonden die helemaal voldoet aan uw wensen en wilt u deze privé leasen? Dan informeert uw verkoopadviseur u graag over de mogelijkheden en zorgt voor een offerte op maat. Gaat u akkoord met de offerte, dan bereidt uw verkoopadviseur de privé lease aanvraag voor u voor. U vult vervolgens zelf uw financiële gegevens aan via een online portaal. Als uw aanvraag is geaccepteerd, wordt de overeenkomst naar uw MINI dealer verstuurd. U tekent de overeenkomst en geniet vervolgens zorgeloos van uw nieuwe MINI. U hoeft zelf verder niets te regelen. Dat doen wij voor u!

Via onderstaande tool kunt u uw private lease auto samenstellen en kunt u geheel vrijblijvend een offerte ontvangen. Daarna nemen wij graag contact met u op om eventuele vragen over deze offerte door te nemen.

Bent u op zoek naar een occasion? Ook voor tweedehands MINI's zijn er volop mogelijkheden in de private lease.