Nieuws

De nieuwe MINI John Cooper Works

15 mei 2019

MINI presenteert de meest krachtige modellen die het merk in zijn zestigjarige historie heeft ontwikkeld. De 306 pk sterke 4-cilinder turbomotor in de nieuwe MINI John Cooper Works Clubman en Countryman zorgt voor buitengewoon indrukwekkende prestaties.

De nieuwe MINI Clubman

16 april 2019

De nieuwe MINI Clubman blinkt uit door een zorgvuldig vernieuwd design, een uitgebreide reeks innovatieve uitrustingsfeatures en de nieuwste technologie op het gebied van bediening en connectiviteit.

De elektrische MINI - pre-order 'm nu

2 april 2019

Bijna is het zover: de allereerste elektrische MINI komt eraan en staat in 2020 in onze showroom. Kunt u ook niet wachten? Het is vanaf nu mogelijk om de MINI Electric te reserveren. Met een aanbetaling van € 1.250,- reserveert u vrijblijvend een productieplek.

De nieuwe MINI

31 maart 2018

Aan de nieuwe MINI is zoveel nieuws te zien, dat je niet uitgekeken raakt. Iconischer dan ooit met cirkelvormige dagrijverlichting, achterlichten in Union Jack design en een fris logo.De nieuwe MINI is al leverbaar vanaf € 21.600,-. Nu tijdelijk extra aantrekkelijk met een gratis automaat*.