Leasen

EEN MINI LEASEN BIJ HANS SEVERS.
Alle zaken uitbesteden, enkel het rijplezier ervaren. Met MINI Lease bij Hans Severs ervaar je voor een vast bedrag per maand het rijplezier dat een MINI biedt. Verder is alles geregeld. Motorrijtuigenbelasting, afschrijving, verzekering, onderhoud en eventuele reparatie zit bij MINI Lease allemaal in het maandbedrag. En bij MINI Private Lease betaal je ook geen bijtelling. Welke vorm van lease past het beste bij je? Wij helpen je graag.

MINI PRIVATE LEASE

Met MINI Private Lease biedt Hans Severs je de kans om voor een all-in maandbedrag een naar jouw stijl samengestelde MINI voor de deur te hebben staan. Dit maandbedrag bevat nagenoeg alle kosten: afschrijving, verzekering, onderhoud, reparatie, houderschapsbelasting en rente. Enkel de brandstof en eventuele bekeuringen komen daar nog bij.

Jouw voordelen op een rij:
- Zelf je MINI samenstellen en personaliseren
- Zelf jouw maandbedrag bepalen
- Je betaalt geen bijtelling
- Vrijwel alle kosten inbegrepen

MINI OPERATIONAL LEASE

Waarom geen MINI zakelijk rijden? Met MINI Operational Lease rij je voor een vast bedrag per maand een eigen MINI. Enkel de brandstof en eventuele bekeuringen komen voor je eigen rekening. Maak je dus niet druk over inruil- of restwaarde, alleen om of je de MINI en het rijplezier wil overnemen na afloop van het contract. Krijg je een mobiliteitsbudget? Dan kan je daar de maandlasten mee betalen.

De voordelen van MINI Operational Lease op een rijtje:
- Één vast bedrag per maand
- Het onderhoud & service bij je eigen MINI dealer
- Bijna alle kosten inbegrepen
- Geen zorgen over administratie, beheer, inruil- of restwaarde
- Na afloop van het contract de mogelijkheid tot overname MINI
- Mogelijkheid tot uitbreiding contract met opties zoals een tankpas

UW MINI VERZEKEREN

Uw MINI met een glimlach én een gerust hard de bocht in sturen, dat is wat je wil. Of dit nu een gloednieuwe MINI is of een MINI met MINI Next Garantie, de glimlach is mogelijk. Zeker als wij je vertellen dat wij alles regelen. Van het afsluiten van de verzekering tot het afwikkelen van eventuele schade.