Hans Severs Events

Het échte rijplezier begint pas als u met uw nieuwe BMW of MINI de weg op gaat. Om aan dit plezier mee te dragen organiseert Hans Severs gedurende het jaar diverse evenementen om nog meer rijplezier te beleven van uw BMW of MINI.

Bekijk hieronder de kalender en schrijf u in of laat uw gegevens achter, dan houden wij u op de hoogte.

Hans Severs Luxemburg Autoreis
Vrijdag 21 t/m zondag 23 juni Inschrijving open t/m 22 april
Dynamic Driver Training
Op afspraak Inschrijving geopend
10 jaar Hans Severs MINI Rally
Zondag 26 mei 2019 Inschrijving geopend
Hans Severs Golf Dag
Begin juni 2019 Inschrijving nog niet geopend
Hans Severs Drift Event
Zondag 8 september 2019 Inschrijving nog niet geopend
Hans Severs IJsrijden in Scandinavië
Januari/ februari 2020 Inschrijving nog niet geopend

Hieronder vindt u meer informatie over alle evenementen georganiseerd door Hans Severs BMW en MINI. Wij hopen u op een van onze evenementen te mogen verwelkomen!

Hans Severs Luxemburg Autoreis
Vrijdag 21 t/m zondag 23 juni 2019

Een onvergetelijke trip naar Luxemburg, waar het gehele weekend volledig verzorgd is. In dit prachtige land met haar mooie wegen is het geweldig rijden. Luxemburg investeert jaarlijks miljoenen in het wegennet want ze snappen dat de goede asfaltkwaliteit een toeristische trekpleister is. Zeker als die routes verleidelijk slingeren door stille valleien, langs kronkelende rivieren en over uitdagende heuvels. Wij nemen u graag mee op deze autoreis om dit prachtige land met uw BMW of MINI te ontdekken. 

Dynamic Driver Training
Op afspraak

Haalt u al het uiterste uit uw BMW of MINI? Met de Dynamic Driver Training brengen wij u in een veilige omgeving meer gevoel bij met uw eigen auto en een verhoogde rijvaardigheid. De Dynamic Driver Training is een zeer dynamische training op de openbare weg. Deze training vindt plaats in uw eigen auto samen met een WRM-gecertificeerde instructeur. Deze training vindt één-op-één plaats, maar een training met meerdere personen behoort ook tot de mogelijkheden.

10 jaar Hans Severs MINI Rally
Zondag 26 mei 2019

Hans Severs MINI Alphen aan den Rijn bestaat dit jaar 10 jaar! Om dit te vieren nodigen wij u graag uit voor een geweldige MINI Rally op zondag 26 mei 2019. Ons land biedt prachtige Hollandse landschappen, in deze rally hopen wij u veel mooie en onbekende plekken van ons mooie land te laten zien. Het ontvangst is om 09.00 uur in Streefkerk bij De Limonadefabriek. Daarna reiken wij de routeboeken uit, die de start markeert van een fantastische dag. De route brengt u langs een aantal opdrachten, maar voorop staat maximaal genieten en toeren in een mooie omgeving. Met de opdrachten zijn leuke prijzen te winnen zoals een weekendje MINI Cabrio rijden. In Amerongen treft iedereen elkaar weer en genieten we van een heerlijke lunch. De afsluiting vindt plaats bij Landgoed Beukenrode te Doorn, waar we onder het genot van een hapje en drankje kunnen napraten over een fantastische MINI Rally.

Hans Severs Golf Dag
Begin juni 2019

Meer informatie over de Hans Severs Golf Dag volgt spoedig. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Laat dan uw gegevens achter via onderstaande button.

Hans Severs Drift Event
Zondag 8 september 2019

Tijdens deze cursus krijgt u de basisbeginselen van driften onder de knie. Er wordt gestart met een theoretische introductie door een ervaren drifter waarin wordt uitgelegd hoe u de auto dwars kunt laten gaan en ook onder controle houdt. Hierna stapt u direct in een BMW van Driftsport om het driften in de praktijk te brengen. U krijgt ook de mogelijkheid om in te stappen bij een ervaren instructeur om de ultieme drift te beleven.

Het tweede deel van het programma bestaat uit een remproef, dit onderdeel ervaart u in uw eigen auto, zodat u uw auto nog beter leert kennen en leert hoe uw auto reageert in bepaalde situaties. Hierbij ervaart u hoe het is om bij verschillende snelheden een noodstop te maken. Zo leert u beter inschatten hoe lang de remweg van een auto daadwerkelijk is. Daarna gaat u door een kombaan rijden: ervaar het gevoel van een extra kracht en hoe het is om door een bocht te gaan zonder te hoeven sturen.

Heeft u vorig jaar mee gedaan aan de Hans Severs Drift Cursus? Of heeft u elders een Drift Cursus gedaan? Dan bieden wij ook een gevorderden programma aan.

Hans Severs IJsrijden in Scandinavië
Januari/ februari 2019

Een échte once in a lifetime experience! Wij werken momenteel aan een programma voor een lang weekend IJsrijden in Scandinavië. Dit is een 4-daagse reis en kost ongeveer € 3.000 - € 4.000 per persoon all-in. Wilt u op de hoogte blijven? Laat dan uw gegevens achter via onderstaande button.