Financieren

EEN MINI FINANCIERING BIJ HANS SEVERS.

Een gepersonaliseerde MINI, een droom toch? Bij Hans Severs kun je dit realiseren met MINI financiering, zonder dat je in één keer de totale aanschafwaarde hoeft te betalen. Kies je voor een variabele looptijd en rente, dan ben je direct de nieuwe bezitter van jou eigen MINI. Het onderhoud, eventuele reparaties en verzekering blijven in eigen beheer. Uiteraard helpen wij je waar je dat wil en nodig hebt.

FINANCIER NU TIJDELIJK BIJ HANS SEVERS TEGEN 4,49% RENTE.

Je nieuwe MINI financier je nu tijdelijk bij Hans Severs tegen slechts 4.49% rente wanneer je ook een MINI Top Cover verzekering afsluit. Zo geniet je goed verzekerd en tegen lage kosten van al het plezier dat MINI brengt.

Zonder MINI Top Cover is de rente 4.99%. Daarnaast geniet je van alle gunstige voorwaarden die MINI je biedt in combinatie met de service van Hans Severs MINI. De tarieven gelden voor alle MINI modellen.

FINANCIAL LEASE.

Grip op- en inzicht in je kosten is het begin van zakelijk succes. Begin hiermee door goed inzicht in je mobiliteitskosten met MINI Financial Lease bij Hans Severs. Uw MINI komt op de balans te staan en de BTW is te verrekenen met je omzetbelasting.

De voordelen op een rij:

- Vaste rente en looptijd
- Zekerheid
- Je MINI tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terugbetalen
- Tussentijds extra aflossen mogelijk tegen betaling
- Eigendom na volledige afbetaling

EXECUTIVE PLAN.

Ondernemen, jouw passie. Een ondernemer staat niet stil, heeft geen stilstaand doel. Een financiering met een variabele looptijd en rente geeft jou de maximale vrijheid. Bij voorspoedige zaken kun je tussentijds kosteloos extra aflossen of het gehele bedrag in één keer inlossen. De MINI komt op de balans en de BTW is te verrekenen.

De voordelen van een Executive Plan:

- Variabele looptijd en rente
- Flexibiliteit
- Tussentijds kosteloos (volledig) inlossen

MINI PRIVATE FINANCE.

Het onbekende wordt gezien als spannend, maar wellicht niet voor je maandelijkse lasten. Dan weet je liever waar je aan toe bent. In dit geval past een financiering met een vaste looptijd en rente goed. Dan betaal je tijdens een vaste looptijd hetzelfde bedrag per maand. En de MINI, die is na de looptijd van jou.

De voordelen van MINI Private Finance:

- Vaste looptijd en rente
- Vast maandbedrag; en dus zekerheid
- Tussentijds extra aflossen mogelijk, tegen betaling
- Maandbedrag is te verlagen door middel van een aanbetaling of slotsom

MINI AUTOPLAN.

Alle opties open, en dus een financIering met variabele rente en looptijd. Is dat iets voor jou? Je bepaalt zelf je maandlasten én looptijd, zo profiteer je van een haarscherpe, variabele rente. Tussentijds aflossen is geen probleem, zonder bijkomende kosten. Het maandbedrag is te verlagen door een aanbetaling of slotsom af te spreken.

De voordelen van het MINI Autoplan:

- Variabele rente en looptijd
- Vast maandbedrag
- Tussentijds kosteloos extra aflossen of het gehele bedrag aflossen
- Vanaf het begin van de looptijd ben je eigenaar van de MINI

UW MINI VERZEKEREN.

Uw MINI met een glimlach én een gerust hard de bocht in sturen, dat is wat je wil. Of dit nu een gloednieuwe MINI is of een MINI met MINI Next Garantie, de glimlach is mogelijk. Zeker als wij je vertellen dat wij alles regelen. Van het afsluiten van de verzekering tot het afwikkelen van eventuele schade.