De nieuwe MINI Clubman

16 april 2019

De nieuwe MINI Clubman blinkt uit door een zorgvuldig vernieuwd design, een uitgebreide reeks innovatieve uitrustingsfeatures en de nieuwste technologie op het gebied van bediening en connectiviteit.

Mini 60 years edition

16 april 2019

Om het 60 jaar bestaan van MINI te vieren creëerden de designers van MINI een heus collector's item. De MINI 60 Years Edition fascineert vanuit elke hoek en barst van de stijl en stoer design – met een kleine knipoog naar het verleden, maar vooral met de blik op de toekomst. Exclusief voor de Nederlandse markt is er een speciale uitvoering beschikbaar met het MINI 60 Years Chili Pakket. Dit pakket biedt meer opties én meer korting. 

De elektrische MINI - pre-order 'm nu

2 april 2019

Bijna is het zover: de allereerste elektrische MINI komt eraan en staat in 2020 in onze showroom. Dezelfde go-kart feeling, flink wat pit, stijl en design gecombineerd met elektrisch rijplezier. Kun je ook niet wachten? Het is vanaf nu mogelijk om de MINI Electric te reserveren. Met een aanbetaling van € 1.250,- reserveer je vrijblijvend een productieplek.

De nieuwe MINI

31 maart 2018

Aan de nieuwe MINI is zoveel nieuws te zien, dat je niet uitgekeken raakt. Iconischer dan ooit met cirkelvormige dagrijverlichting, achterlichten in Union Jack design en een fris, strak logo. Vanbinnen is hij helemaal up-to-date met touchscreen navigatie, Apple CarPlay en Real-time Traffic Information - en nu tijdelijk extra aantrekkelijk met een gratis automaat*.

De nieuwe MINI is al leverbaar vanaf € 21.600,-.
Met private lease rijdt je al in de nieuwe MINI vanaf € 325,- per maand.

Onze acties

Privé leasen vanaf € 299,- per maand

Met MINI Private Lease besteed je voor een vast maandbedrag al je autozaken uit, behalve het rijplezier. In het maandbedrag zit vrijwel alles inbegrepen: rente, afschrijving, houderschapsbelasting, verzekering, onderhoud en reparatie. Alleen brandstof en eventuele bekeuringen komen daar nog bij. Bereken hieronder eenvoudig je maandbedrag.

Private Lease nu tijdelijk vanaf € 415,- per maand

MINI Countryman

Denk groot. Nee, nóg groter. De MINI Countryman biedt ruimte aan vijf passagiers en een heleboel bagage. Perfect voor een dagje weg met het gezin. Waar je ook heengaat, met de SUV van MINI ontdek je de mooiste plekken. En de looks? Stoer en avontuurlijk. Wat wil je nog meer.

Maak van je grootste dromen nog grotere ervaringen en private lease de MINI Countryman nu tijdelijk vanaf € 415,- per maand.