Uw BMW en MINI dealer in het Groene Hart
Alphen aan den Rijn 0172 422 214 Woerden 0348 413 778
Voor 24 uurs service bij pech onderweg belt u 0800 0357
Persoonlijk contact Erkende Garantie Wij vinden uw droomauto Privé als zakelijk leasen of financieren Wij scoren op Verkoop & Service 4,5 uit 5 sterren Leasen en Financieren
Persoonlijk contact Erkende Garantie Privé en zakelijk leasen of financieren Wij scoren 4,5 uit 5 sterren Leasen en Financieren
Bellen
Chatten
Bellen

De nieuwe BMW 3 Serie Sedan

De nieuwe BMW 3 Serie Sedan

Een combinatie van strakke lijnen en krachtig ogende oppervlakken geven de nieuwe BMW 3 Serie een krachtige, sportieve uitstraling. De lage voorzijde en grote BMW-nieren benadrukken het dynamische karakter en dankzij nieuwe ondersteltechnieken en schokdempertechnologie is er een betere balans tussen sportiviteit en comfort.

Vanafprijs: € 44.551,00
Private Lease vanaf: € 599,-
Klik hier om uw private lease prijs te berekenen.
Netto bijtelling vanaf: € 303,- 

 

Modellen

De nieuwe BMW 3 Serie: Model Sport Line wordt gekenmerkt door markante interieur- en exterieurdetails in hoogglans Schwarz. De sportstoelen voor de bestuurder en voorpassagier bieden optimaal comfort en ondersteuning. 

De nieuwe BMW 3 Serie: designuitrusting Luxury Line toont de BMW 3 Serie van zijn meest elegante kant. Diverse details in hoogglanzend chroom verlenen het exterieur zijn exclusieve uitstraling. Deze stijlvolle indruk wordt voorgezet in het interieur met lederen bekleding en hoogwaardige interieurlijsten. 

De nieuwe BMW 3 Serie: M Sportpakket maakt de BMW 3 Serie nog sportiever dan hij al is. Naast de vele sportieve details in in- en exterieur garandeert het M Sportpakket nog meer rijplezier. Zo is hij uitgerust met een M Sportonderstel, M Sportremsysteem en M Aerodynamicapakket.

 

OVER DE NIEUWE BMW 3 SERIE SEDAN.

De BMW 3 Serie was altijd al een pionier. Met de nieuwe vormtaal verbindt de sportsedan de succesvolle geschiedenis met de toekomst. Een krachtige verschijning die met elk detail tegemoetkomt aan de behoefte aan puur rijplezier. Zodra de nieuwe BMW 3 Serie Sedan de weg op gaat, laat hij alles achter zich: zowel conventies als verwachtingen. Het icoon toont eens te meer hoe hij zichzelf opnieuw uitvindt. Want met de stijlbepalende vormtaal staat hij voor het begin van een nieuw tijdperk. De ultieme sportsedan wordt aangedreven door nog krachtigere en efficiëntere motoren. 

CONNECTIVITY IN DE NIEUWE BMW 3 SERIE SEDAN.

“Hey BMW, wie ben jij?” Zou het niet geweldig zijn als uw BMW een soort persoonlijke assistent voor u zou zijn? Via de BMW Intelligent Personal Assistent commiuniceert  u op een nieuwe en eenvoudige manier met uw BMW. Samen met het technologiepakket BMW ConnectedDrive, services zoals Connected Music of Remote Software Upgrade bent u altijd verbonden met uw BMW en de rest van de wereld.
Bekijk onze voorraad