Uw BMW en MINI dealer in het Groene Hart
Alphen aan den Rijn 0172 422 214 Woerden 0348 413 778
Voor 24 uurs service bij pech onderweg belt u 0800 0357
Persoonlijk contact Erkende Garantie Wij vinden uw droomauto Privé als zakelijk leasen of financieren Wij scoren op Verkoop & Service 4,5 uit 5 sterren Leasen en Financieren
Persoonlijk contact Erkende Garantie Privé en zakelijk leasen of financieren Wij scoren 4,5 uit 5 sterren Leasen en Financieren
Bellen
Chatten
Bellen

De nieuwe BMW 1 Serie

De nieuwe BMW 1 Serie

Doordachte sportiviteit, een modern design en aanzienlijk meer ruimte. Dat is de nieuwe BMW 1 Serie. Een combinatie van het kenmerkende BMW rijplezier met innovatieve technologie en rijassistentiesystemen.

Vanafprijs: € 34.726,-
Private Lease vanaf: € 399,- (op basis van 48 maanden en 10.000 kilometer per jaar)
Klik hier om uw private lease prijs te berekenen.
Netto bijtelling vanaf: € 235,-

Voorwielaandrijving

De komst van de geheel nieuwe BMW 1 Serie luidt een nieuw tijdperk in. Met voorwielaandrijving en een nieuw gezicht verschilt de nieuwe BMW 1 Serie duidelijk in vergelijking tot zijn voorganger. Zo is de nieuwe 1 Serie voor het eerst gebaseerd op het voorwielaandrijvingsplatform van BMW, dat maakt de nieuwe BMW 1 Serie anders qua aandrijving.

De voorwielaandrijving zorgt voor een precieze, wendbare en vooral direct gevoel van sturen. Met de techniek ARB-technologie wordt de informatie drie keer zo snel doorgegeven en verwerkt en dat voelt alsof de auto tien keer zo snel reageert. Via het motormanagement wordt de technologie aangestuurd en het voorkomt doorslippen van de voorwielen.

Modellen

De nieuwe BMW 1 Serie is beschikbaar in drie verschillende uitvoeringen.

De BMW 1 Serie: Model Luxury Line Verfijnde designelementen, comfort, een exclusieve uitstraling, met carrosseriedelen in Aluminium satiniert en een stijlvolle aankleding in het interieur. Dat maakt dit model in de luxury line compleet.

De BMW 1 Serie: Model Sport Line ziet er nog dynamischer uit. Markante exterieur- en interieurdetails in hoogglans zwart zorgen voor een uiterst sportieve uitstraling. De sportstoelen voor bestuurder en voorpassagier bieden daarbij maximaal comfort en optimale ondersteuning.

De BMW 1 Serie: Model M Sport verleent de BMW 1 Serie een nog sportievere noot. Behalve een met vele details verrijkte uitstraling van exterieur en interieur biedt het Model M Sport nog meer rijplezier. Zo optimaliseren bijvoorbeeld het M Sportonderstel en het M Aerodynamicapakket de dynamische rijeigenschappen merkbaar.

Opties

  • Panoramadak en van achter verlichte interieurlijsten Het elektrisch te bedienen panoramadak, dat voor het eerst een optie is voor de BMW 1 Serie, laat meer licht toe in het interieur en geeft een ruimtelijk gevoel.
  • Twee displays in de BMW Live Cockpit Professional Beide met een schermmaat van 10,25 inch – bieden toegang tot het optionele infotainmentaanbod van het nieuwe BMW Operating System
  • BMW Head-Up Display Voor het eerst optioneel in de BMW 1 Serie beschikbaar; Een 9,2 inch grote fullcolour BMW Head-Up Display; alle informatie op het scherm zichtbaar voor de bestuurder zonder dat hij zijn blik van de weg hoeft af te wenden.
  • Collision Warning met voetgangersherkenning Toegevoegd aan de standaarduitrusting
  • City-remfunctie, die ook fietsers signaleert Toegevoegd aan de standaarduitrusting
  • Actieve Lane Departure Warning Toegevoegd aan de standaarduitrusting, waarbij bij snelheden tussen 70 en 210 km/h actieve Lane Departure Warning met actieve stuurcorrectie actief is.
  • Smartphone als autosleutel De BMW Digital Key biedt als optie de mogelijkheid de auto via Near Field Communication (NFC) met de smartphone te ver- en ontgrendelen, waarmee de conventionele autosleutel overbodig is.
  • BMW Intelligent Personal Assistant: expert en gesprekspartner. Na een korte begroeting “Hey BMW” zijn de bediening van de auto en de toegang tot functies en informatie eenvoudig met spraaksturing (Voice Control) te activeren.
Bekijk onze voorraad