Uw BMW en MINI dealer in het Groene Hart
Alphen aan den Rijn 0172 422 214 Woerden 0348 413 778
Voor 24 uurs service bij pech onderweg belt u 0800 0357
Persoonlijk contact Erkende Garantie Wij vinden uw droomauto Privé als zakelijk leasen of financieren Wij scoren op Verkoop & Service 4,5 uit 5 sterren Leasen en Financieren
Persoonlijk contact Erkende Garantie Privé en zakelijk leasen of financieren Wij scoren 4,5 uit 5 sterren Leasen en Financieren
Bellen
Chatten
Bellen

Events

Hans Severs IJsrijden
in Noorwegen

30 januari 2020 t/m 2 februari 2020

Samen met onze partner driftsport.nl organiseren wij deze onvergetelijke trip naar Noorwegen van 30 januari t/m 2 februari 2020. Een weekend vol met de mooiste besneeuwde landschappen, spelen in de sneeuw met BMW's en sprookjesachtige wegen en uitzichten. Wij nemen u graag mee op deze reis om dit avontuur in het prachtige Noorwegen te beleven.

Inschrijving open t/m zondag 10 november 2019

Dynamic Driver Training

Op afspraak

Haalt u al het uiterste uit uit BMW of MINI? Met de Dynamic Driver Training brengen wij u in een veilige omgeving meer gevoel bij met uw eigen auto en een verhoogde rijvaardigheid. De Dynamic Driver Training is een zeer dynamische training op de openbare weg. Deze training vindt plaats in uw eigen auto samen met een WRM-gecertificeerde instructeur. Deze training vindt één-op-één plaats, maar een training met meerdere personen behoort ook tot de mogelijkheden.

Inschrijving geopend

HANS SEVERS LUXEMBURG AUTOREIS

April/ mei 2020

Een onvergetelijke trip naar Luxemburg, waar het gehele weekend volledig verzorgd is. In dit prachtige land met haar mooie wegen is het geweldig rijden. Luxemburg investeert jaarlijks miljoenen in het wegennet want ze snappen dat de goede asfaltkwaliteit een toeristische trekpleister is. Zeker als die routes verleidelijk slingeren door stille valleien, langs kronkelende rivieren en over uitdagende heuvels. Wij nemen u graag mee op deze autoreis om dit prachtige land met uw BMW of MINI te ontdekken.

Inschrijving nog niet geopend

Hans Severs Golf Dag

2020

Meer informatie over de Hans Severs Golf Dag volgt spoedig. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Laat dan uw gegevens achter via onderstaande button.

Inschrijving nog niet geopend

Hans Severs Drift Event

2020

Hans Severs MINI Rally

2020

Op zondag 26 mei 2019 organiseerde Hans Severs MINI een geweldige MINI rally. Met de Hans Severs MINI rally hebben wij onze klanten vele mooie en onbekende plekken van ons land laten zien. De route bracht hen langs een aantal opdrachten maar voorop stond maximaal genieten en toeren in een mooie omgeving. Een goede lunch tussendoor en een heerlijke borrel achteraf mochten natuurlijk ook niet ontbreken. Bent u geïnteresseerd en wilt u volgend jaar ook meedoen? Klik dan op onderstaande button! 

Inschrijving nog niet geopend

Bekijk onze voorraad