Uw BMW en MINI dealer in het Groene Hart
Alphen aan den Rijn 0172 422 214 Woerden 0348 413 778
Voor 24 uurs service bij pech onderweg belt u 0800 0357
Persoonlijk contact Erkende Garantie Wij vinden uw droomauto Privé als zakelijk leasen of financieren Wij scoren op Verkoop & Service 4,5 uit 5 sterren Leasen en Financieren
Persoonlijk contact Erkende Garantie Privé en zakelijk leasen of financieren Wij scoren 4,5 uit 5 sterren Leasen en Financieren
Bellen
Chatten
Bellen

Zakelijk

zakelijk LEASEN EN FINANCIEREN

Leasen is een overeenkomst waarin staat dat u een nieuwe BMW of MINI mag ‘lenen’ of ‘huren’ voor een bepaalde periode en een bepaalde prijs. Elke maand heeft u dezelfde, vaste kosten en weet u precies waar u aan toe bent. Onzekerheden zoals restwaarde of onderhoud kunnen worden weggenomen, want dit zit bij het leasen inbegrepen. Zo komt u niet voor verrassingen of onverwachte kosten te staan!

Zakelijk zijn er twee leasevormen te onderscheiden, namelijk operational lease en financial lease. Bij operational lease bent u niet de eigenaar van de BMW of MINI, maar is de leasemaatschappij de eigenaar van de auto. Bij financial lease leent u geld om een nieuwe BMW of MINI aan te schaffen en is de nieuwe auto in uw bezit.

OPERATIONAL LEASE

Operational lease is een populaire leasevorm onder grote bedrijven en MKB ondernemers. Met deze vorm van leasen betaalt u een vast bedrag per maand en hierin zitten alle kosten voor de auto verwerkt, exclusief brandstof. De leaseauto is eigendom van de leasemaatschappij en u ‘huurt’ de nieuwe BMW of MINI. Dit heeft een aantal (financiële) voordelen voor u als bedrijf, bijvoorbeeld dat de auto niet op uw balans hoeft te staan. Ook bij deze leasevorm weet u weer precies wat u per maand betaalt.

FINANCIAL LEASE

Financial lease is een leasevorm voor zowel grote ondernemers als ZZP’ers en MKB ondernemers en is vergelijkbaar met een banklening. U koopt een nieuwe of jong gebruikte BMW of MINI, maar betaalt de leasemaatschappij het bedrag in termijnen. In het leasecontract spreekt u af wat de kosten per maand zullen zijn. Een voordeel van financial leasen is dat het een eenvoudige manier van financieren is en u niet direct een grote investering hoeft te doen. Financial lease is hierdoor een interessante leasevorm voor ZZP’ers en startende ondernemers.

 

Operational lease

Financial lease

Auto in eigendom  Optioneel: over te nemen einde lease periode voor boekwaarde  Na looptijd contract
Kenteken op naam    
Nieuw  Uit voorraad of zelf samenstellen  Uit voorraad of zelf samenstellen
Gebruikt  Maximaal 24 maanden oud en 50.000 km  Maximaal 10 jaar oud
Aanbetaling / Inruil Inruil mogelijk Inruil mogelijk
Looptijd Tussen 12 en 60 maanden Tussen 12 en 60 maanden
Slottermijn  
Kilometers per jaar Maximaal 30.000 km per jaar / 180.000 km aan het einde van de looptijd
Bijtelling   4% of 22%   4% of 22%
BTW aftrekbaar    
     
Inclusief    
Onderhoud  
Reparatie  
Schade  
Zomerbanden Optioneel
Winterbanden Optioneel
Vervangend vervoer Optioneel
Wegenbelasting  
Verzekering  all-risk, eigen risico € 135,- per gebeurtenis Optioneel
Pechhulp   internationaal Optioneel
Tankpas Optioneel

 

Ja, ik wil leasen!

Heeft u een BMW of MINI gevonden die helemaal bij u past? Onze verkoopadviseur informeert u graag over de mogelijkheden en maakt speciaal voor u een offerte op maat. Als u akkoord gaat met de offerte bereidt uw verkoopadviseur de privé lease aanvraag voor u voor en u vult zelf de financiële gegevens aan via een online portaal. U tekent de overeenkomst bij ons, Hans Severs BMW / MINI Dealer, en u kunt daarna zorgeloos genieten van uw nieuwe BMW of MINI.

Bekijk onze voorraad