Uw BMW en MINI dealer in het Groene Hart
Alphen aan den Rijn 0172 422 214 Woerden 0348 413 778
Voor 24 uurs service bij pech onderweg belt u 0800 0357
Persoonlijk contact Erkende Garantie Wij vinden uw droomauto Privé als zakelijk leasen of financieren Wij scoren op Verkoop & Service 4,5 uit 5 sterren Leasen en Financieren
Persoonlijk contact Erkende Garantie Privé en zakelijk leasen of financieren Wij scoren 4,5 uit 5 sterren Leasen en Financieren
Bellen
Chatten
Bellen

Privé

privé LEASEN EN FINANCIEREN

Leasen is een overeenkomst tussen u en ons, Hans Severs BMW & MINI dealer waarin staat dat u een nieuwe BMW of MINI mag ‘lenen’ of ‘huren’ voor een bepaalde periode en een bepaalde prijs. Elke maand heeft u dezelfde, vaste kosten en weet u precies waar u aan toe bent. Onzekerheden zoals restwaarde of onderhoud kunnen worden weggenomen, want dit zit bij het leasen inbegrepen. Zo komt u niet voor verrassingen of onverwachte kosten te staan!

Bij Hans Severs maken we onderscheid tussen twee vormen, namelijk Private Lease en Private Finance. Als u voor Private Lease kiest, is de BMW of MINI van de leasemaatschappij en dus niet uw bezit. Wanneer u voor Private Finance lease kiest, is de nieuwe BMW of MINI wel in uw bezit.

PRIVATE LEASE

Met Private Lease rijdt u zorgeloos, tegen een vast maandbedrag, in een gloednieuwe BMW of MINI. U kunt uw BMW of MINI volledig naar uw eigen wensen samenstellen en bepaalt zelf de looptijd van uw overeenkomst en het aantal kilometers die u per jaar rijdt. De brandstof is voor eigen rekening en de rest van de autokosten, zoals onderhoud, reparatie, verzekering, pechhulp en wegenbelasting zijn inbegrepen. Let wel; de auto wordt niet uw eigendom, maar blijft eigendom van de leasemaatschappij.

PRIVATE FINANCE

Private Finance is vergelijkbaar met een banklening. U koopt een nieuwe BMW of MINI, maar betaalt de leasemaatschappij het bedrag niet in één keer, maar in gelijke termijnen. In de overeenkomst spreekt u af wat de kosten per maand zullen zijn. Een voordeel van Private Finance is dat het een eenvoudige manier van financieren is en u niet direct een grote investering hoeft te doen. De BMW of MINI is in uw bezit en niet in het bezit van de leasemaatschappij.

 

Private Lease

PRIVATE FINANCE

Auto in eigendom  Optioneel: over te nemen einde lease periode voor boekwaarde  Na looptijd contract
Kenteken op naam    
Nieuw  Uit voorraad of zelf samenstellen  Uit voorraad of zelf samenstellen
Gebruikt  Maximaal 24 maanden oud en 50.000 km  Maximaal 10 jaar oud
Aanbetaling / Inruil Inruil mogelijk Inruil mogelijk
Looptijd Tussen 12 en 60 maanden Tussen 12 en 60 maanden
Slottermijn    
Maximaal aantal kilometers per jaar Maximaal 180.000 km aan het einde van de looptijd
Bijtelling    0%    0%
BTW aftrekbaar
     
Inclusief    
Onderhoud  
Reparatie  
Schade  
Zomerbanden  
Winterbanden Optioneel
Vervangend vervoer   Na 24 uur
Wegenbelasting  
Verzekering  All-risk, eigen risico € 450,- per gebeurtenis Optioneel
Pechhulp   Optioneel

 

Ja, ik wil leasen!

Heeft u een BMW of MINI gevonden die helemaal bij u past? Onze verkoopadviseur informeert u graag over de mogelijkheden en maakt speciaal voor u een offerte op maat. Als u akkoord gaat met de offerte bereidt uw verkoopadviseur de privé lease aanvraag voor u voor en u vult zelf de financiële gegevens aan via een online portaal. U tekent de overeenkomst bij ons, Hans Severs BMW / MINI Dealer, en u kunt daarna zorgeloos genieten van uw nieuwe BMW of MINI.

* Genoemde bedragen zijn gebaseerd op een BMW Private Lease overeenkomst met een looptijd van 48 maanden/ 10.000 kilometer per jaar en zijn inclusief BTW. Brandstof is niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. BMW Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services.

Bekijk onze voorraad