Zakelijke markt

Wij helpen u zakelijk op weg.

Voor iedere zakelijke reiziger heeft Hans Severs een passende oplossing. BMW en MINI bieden auto’s met relatief hoge restwaarden, gunstig brandstof verbruik en lage CO2-uitstoot en zijn daardoor zeer aantrekkelijk voor de zakelijke markt. Tel daarbij op dat alle modellen garant staan voor jarenlang rijplezier en betrouwbare kwaliteit. Welke twijfels heeft u nog?

Max Meijer is uw persoonlijk aanspreekpunt voor al uw vragen en uitdagingen op het gebied van zakelijke mobiliteit, midden in het Groene Hart van Nederland. Met vestigingen in Woerden en Alphen aan den Rijn is Hans Severs een centraal gelegen uitvalsbasis om al uw wensen en behoeften op het gebied van zakelijke mobiliteit persoonlijk en met aandacht te benaderen. Of het nu om een klein of groot vraagstuk gaat, wij bieden u ook op de zakelijke markt de service die u van ons gewend bent.

Uw persoonlijke aanspreekpunt

Max Meijer, adviseur zakelijke markt bij Hans Severs.

Wat zijn uw specifieke behoeften als het aankomt op zakelijke mobiliteit? Ik zou graag met u in gesprek gaan om uw behoeften te bepalen en daarnaast de mogelijkheden van een eventuele samenwerking te bespreken.

Mijn contactgegevens staan vermeld zodat u contact op kunt nemen wanneer dat u uitkomt. Heeft u liever dat ik contact met u op neem? Vult dan u onderstaand contactformulier in, dan kom ik er bij u op terug.

Maximaal X

Nu extra aantrekkelijk zakelijk financieren.

Als u uw nieuwe BMW X model zakelijk financiert, is dat nu tijdelijk extra aantrekkelijk: u krijgt er 4 jaar of 120.000 km regulier onderhoud bij cadeau. Dat betekent zorgeloos rijden met ultieme zekerheid over uw maandkosten. De maandkosten bepaalt u eenvoudig zelf. U configureert uw BMW X model en kiest een passende zakelijke financiering tegen een bijzonder scherpe rente vanaf 4,49%*. Wij nemen het reguliere onderhoud voor onze rekening. Uw voordeel is daarbij minimaal € 1.450,-. Ontdek de mogelijkheden snel, want deze actie loopt tot eind december.

ONDERNAMEN X MAX MEIJER

Ondernamen kwam bij Hans Severs op bezoek voor een gesprek met Max. Max verteld over zijn baan als zakelijk adviseur bij Hans Severs en wat dat precies inhoudt.

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

ZAKELIJKE BLOG

Elke maand een update over een veelbesproken onderwerp.

Mobiliteitsbudget in 2019

21 december 2018

Hoe kunt u in 2019 een mobiliteitsbudget inzetten? Benieuwd hoe zo'n constructie eruit ziet? Max legt in zijn nieuwe blog uit hoe dat werkt.

Bijtelling?

25 oktober 2018

Vraagt u zich ook af wat er nu daadwerkelijk gaat veranderen op het gebied van bijtelling? Er gaan een aantal zaken veranderen op het vlak van fiscale bijtelling. Welke dat zijn? Dat zal ik kort en bondig uitleggen.