Uw gebruikte BMW

Hans Severs BMW is uw persoonlijke dealer, centraal gelegen in het Groene Hart, met een uitgebreid aanbod aan gebruikte BMW's. Sinds 1964 een familiebedrijf waar onze medewerkers voor u klaar staan om u te voorzien van al het moois wat BMW u te bieden heeft. Elke dag weer. 

Hans Severs BMW staat voor:

  • Persoonlijk contact
  • Erkende BMW Premium Selection Garantie
  • Wij vinden graag uw droomauto, ook als deze niet in onze huidige voorraad aanwezig is
  • Met BMW Financial Services kunt u uw auto bij ons privé- en zakelijk leasen en ook privé- en zakelijk financieren
  • Wij scoren op Verkoop & Service 4,5 uit 5 sterren

Neem de tijd en bekijk hieronder ons aanbod. U ziet hier slechts een greep uit onze voorraad. Staat uw droomauto er niet tussen? Laat dan een zoekopdracht achter. Zo helpen wij u met het vinden van uw ideale BMW.

BMW Direct Drive actie

Profiteer nu t/m 31 maart 2019 van extra veel voordeel op een BMW 1 Serie, BMW 2 Serie, BMW 3 Serie, BMW 4 Serie en BMW 5 Serie uit onze voorraad. Deze auto’s zijn direct leverbaar, dus u kunt snel de weg op. Geniet nu van extra scherpe lease tarieven of koop de auto met een hoge inruilwaarde op uw huidige auto.

Offerte aanvragen voor de BMW i3

Wilt u deze auto financieren?
Let op: Geld lenen kost geld.
Uw maandlasten 272,-
Contante waarde
€ 23.495
Contante aanbetaling
5.873
Totaal kredietbedrag
17.622
Effectieve rente op jaarbasis
4.99 %
Totaalprijs krediet
20.104
Duur van de kredietovereenkomst
48 maanden
Slottermijn
7.048
Termijnbedrag
272
Bovenstaande bedragen zijn incl. btw en bestaan uit rente en aflossing. BMW Private Finance is een product van BMW Financial Services bv en betreft een niet-doorlopend krediet. De looptijd is zelf te bepalen met een maximum van 60 maanden. Het rentetarief geldt voor de gehele looptijd. BMW Financial Services is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Haaglanden onder nummer 27130693 en geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) onder nummer 12012866. Tegelijk met de laatste betaling dient de slotsom te worden voldaan. In het rekenvoorbeeld bedraagt de slottermijn €7048,-. De aanbetaling bedraagt €5873,-. Rentestand 20-03-2019. De rente van 4,99% is alleen van toepassing op BMW Premium Selection en is enkel geldig in combinatie met een BMW Top Cover verzekering. Indien u een overeenkomst aangaat tegen 4,99% rente, maar geen BMW Top Cover verzekering afsluit, dan hebben wij het recht de rente met terugwerkende kracht aan te passen naar 5,49%.
Dit financieringsoverzicht is slechts een indicatie.
Uw gegevens
Inruilauto?

Voorwaarden

Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden gebruikt voor het afhandelen van mijn aanvraag.

BMW i3

Rex Comfort Advance Aut.

  • Achteruitrijcamera (03AG)
  • Fast charging AC (wisselstroom) (04U8)
  • Uitgebreide bluetooth telefoonvoorbereiding (06NS)

Informatie