Verlengde Garantie

Zekerheid is wel zo fijn.

Als u een BMW bij Hans Severs rijdt kunt u verwachten dat de hoogste kwaliteitsnormen nagestreefd worden zodat u maximaal rijplezier beleeft.

Mocht uw BMW toch onverhoopt een defect vertonen, dan bent u daar door de fabrieksgarantie of BMW Premium Selection garantie, als deze nog geldig is, voor verzekerd. De duur en kilometer beperking is afhankelijk van de garantie bij aanschaf van uw BMW; dit is tot maximaal 3 jaar fabrieksgarantie op een origineel geleverde BMW ná 1 januari 2017.

Bij Hans Severs kunt u uw BMW garantie verlengen. Dit kan bij aankoop van een nieuwe of gebruikte BMW. Ook als u al BMW rijdt en de garantieperiode is nog niet verlopen en u nog geen 60.000 kilometer heeft gereden (of 90.000 bij een fabrieksgarantie van 3 jaar) kunt u kiezen voor meer zekerheid.

De verlengde garantie sluit naadloos aan op de fabrieksgarantie. U kunt kiezen uit een garantietermijn van 12 maanden, of van 24 maanden met een maximale kilometerstand van 150.000. Sluit u bij aflevering een verlengde garantie af op een gebruikte BMW van 6 jaar of jonger met minder dan 150.000 kilometer gereden dan is er zelfs geen kilometerbeperking tijdens de looptijd van de garantie.

Download het PDF bestand hieronder voor meer informatie over BMW First Class Garantie.