Onderdelen & accessoires

Omdat enkel het beste telt voor uw BMW.

Opzoek naar een specifiek onderdeel? Of wilt u enkel graag advies over de beste mogelijkheden voor uw BMW?

Onze getrainde partsmedewerkers kunnen u vakkundig te woord staan en kunnen u voorzien van alle originele BMW onderdelen en accessoires. Van gehele aandrijvingen tot een een BMW Lifestyle product; roept u maar.

Daarnaast denken wij graag met u mee over de beste keuze als het aankomt op banden. Wielen en banden maken de auto. Daarom bieden wij u een enorme keuze in originele BMW wielen en door de fabriek op úw BMW afgestemde zomer- en winterbanden. Zulke banden herkent u aan een 'stermarkering' in de maataanduiding.

Heeft u een vraag aan een van onze medewerkers in het magazijn? Maak gebruik van de chatfunctie, bel naar een van de vestigingen of maak gebruikt van het contactformulier.

Uitmuntende prestaties, ultieme sportieve styling en superieure kwaliteit zijn de uithangborden van BMW M Performance accessoires. Dit pakket is geïnspireerd op de racewereld en geproduceerd met de expertise van 80 jaar ervaring in deze branche. BMW M performance
is leverbaar op bijna ieder (recent) BMW model. Verfraai het exterieur, interieur of de performance van uw BMW.

Sinds de terugkeer van BMW in het DTM zijn er weer talloze hebbedingen van BMW Motorsport. In de BMW M Shop vindt u T-shirts, jacks, caps en accessoires met het BMW M logo. Alles is even leuk om te geven als om te krijgen.

De BMW Motorsport Collection bestaat uit sportieve vrijetijdskleding, sportschoenen en accessoires als sleutelhangers, zonnebrillen en portemonnees. Daarnaast allerlei sport- en reistassen - en een rugzak, allemaal in de kleuren van BMW Motorsport. Een tweepersoons iglotent rond het programma af.

Ik geef Hans Severs toestemming om de door mij verstrekte persoonsgegevens (bijvoorbeeld contactgegevens, geboortedatum, type rijbewijs, hobby's en interesses) te verwerken en te gebruiken ten behoeve van klantenservice, marktonderzoek en voor geselecteerde communicatie van product- en service informatie van Hans Severs. Het is Hans Severs eveneens toegestaan om deze persoonsgegevens door te sturen naar bepaalde gelieerde entiteiten zoals omschreven in de privacyverklaring. De Partijen mogen mijn persoonsgegevens gebruiken en met mij contact opnemen voor de hierboven vermelde redenen. De door mij aan Hans Severs doorgegeven wijzigingen van persoonsgegevens mag Hans Severs delen met de hierboven genoemde entiteiten.

Ik ga ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden gebruikt om door middel van statistische processen een persoonlijk klantprofiel te maken. Op basis van dit klantprofiel kan ik marketingcommunicatie ontvangen die voor mij relevant is, zoals gepersonaliseerde aanbiedingen van Hans Severs, bepaalde gelieerde entiteiten zoals omschreven in de privacyverklaring. Ik ga er tevens mee akkoord dat Hans Severs mijn klantprofiel doorstuurt voor de hierboven vermelde redenen aan deze Partijen en dat zij hiervoor contact met mij kunnen opnemen. De volgende door mij verstrekte persoonsgegevens en de persoonsgegevens die zijn gegenereerd door Hans Severs en de Partijen op basis van mijn persoonlijke voorkeuren en gebruik van producten of diensten, worden opgenomen in het klantprofiel: contactgegevens (zoals naam, adres en e-mailadres), aanvullende informatie/voorkeuren (zoals hobby's), identificatiegegevens (zoals klantnummer, contractnummer), klantgeschiedenis (zoals ontvangst van aanbiedingen, gegevens met betrekking tot aankopen van auto's, dealergegevens), voertuiggegevens (zoals kilometerstand, actieradius), gegevens met betrekking tot (mobiele) applicaties/social media/websites (waaronder informatie van mijn online accounts). De volledige lijst van persoonsgegevens die tot deze categorieën behoren is te vinden in de privacyverklaring.