Service bij Hans Severs

Dat is alles wat uw BMW nodig heeft.

Uw BMW geeft meestal zelf aan dat hij even naar de werkplaats wil. Bijvoorbeeld om olie te verversen, voor een onderhoudsbeurt of om een versleten onderdeel te vervangen. In de gecertificeerde werkplaatsen van Hans Severs is uw BMW dan in goede handen. En dat heeft vele voordelen voor u.

Bij alles wat wij voor u doen, staat uw tevredenheid voorop. Uw werkplaatsafspraak maakt u wanneer het u uitkomt, deze is 24/7 online te plannen. Dan krijgt u exacte prijsopgave voor de noodzakelijke werkzaamheden - vooraf, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. 

Tijdens het werkplaatsbezoek kunt u gerust plaatsnemen in onze wachtruimte. Ook als u nog even rustig wil werken kunt u onder het genot van verse koffie wachten tot uw auto weer voor u klaar staat. Maak u liever gebruik van onze haal- en brengservice? Geen enkel punt .En mocht er onverhoopt eens iets meer nodig zijn dan begroot, dan overleggen we dat eerst met u. Dat noemen wij zaken doen met moreel.

U rijdt altijd in een perfect onderhouden BMW – voor een aantrekkelijke, vaste prijs vooraf. Dat is BMW Service Inclusive. U kunt in één keer al het voorgeschreven onderhoud als pakket ongekend voordeling inkopen. Daarmee bent u veel voordeliger uit dan wanneer u voor elk werkplaatsbezoek apart betaalt. Service Inclusive is beschikbaar voor alle modellen.

Enige voorwaarde is dat u vóór de eerste onderhoudsbeurt uw BMW Service Inclusive onderhoudscontract inkoopt. Alle BMW Service Inclusive onderhoudscontracten zijn overdraagbaar op de volgende eigenaar.

Garantie op een nieuwe BMW

Wie in een nieuwe BMW rijdt, kan zich verheugen op de hoogste kwaliteitsnormen en krijgt rijplezier gegarandeerd. Mocht uw BMW onverhoopt toch een defect vertonen, dan is uw BMW verzekerd tegen onverwachte reparatiekosten voor een periode van maximaal 2 + 1 * jaar vanaf de datum eerste toelating – wereldwijd.

BMW Pechhulp – 365 dagen per jaar, 24 uur per dag, dekking van eventuele wegsleepkosten tot aan de volgende BMW dealer, uitgebreid mobiliteitsaanbod wanneer reparatie noodzakelijk is. Aanvullend geeft uw BMW dealer steeds vanaf de datum eerste toelating van
uw BMW:

* BMW’s met een datum eerste toelating vóór 1 januari 2017 hebben 2 jaar garantie zonder kilometerbeperking.
* BMW’s met een datum eerste toelating vanaf 1 januari 2017 en origineel Nederlands geleverd hebben 3 jaar garantie zonder kilometerbeperking drie jaar garantie op lakdefecten en twaalf jaar garantie op het doorroesten van de carrosserie.

En omdat BMW zich inzet voor duurzame en toekomstgerichte mobiliteit biedt BMW garantie:
* Tot acht jaar en/of 100.000 km garantie op de hoogvoltaccu bij BMW i voertuigen.
* Tot zes jaar en/of 100.000 km garantie op de hoogvoltaccu bij BMW Hybride voertuigen.

Garantie op een occasion

Een auto waar u op kunt rekenen: bij de aanschaf van een gebruikte BMW uit de BMW Premium Selection ontvangt u automatisch 24 maanden garantie op alle mechanische en elektronische onderdelen. Zo weet u zeker dat uw gebruikte BMW niet voor verrassingen zal zorgen – alleen voor heel veel rijplezier.

De lak straalt u tegemoet als u de auto in ontvangst neemt. De lak van een auto is net zo gevoelig als de menselijke huid. Net zo kwetsbaar ook. Vooral voor langdurige blootstelling aan de elementen. Warmte en kou, regen en wind, fijnstof en niet te vergeten de ultraviolette straling van de zon leiden vroeg of laat tot uitdroging en minuscule breukjes in het lakoppervlak.

Het speciale van de Swisstec Paintprotection behandeling zit in de combinatie van het toegepaste procedé en de gebruikte ingrediënten. Via een uniek procedé openen we het lakoppervlak en reinigen dat tot diep in de poriën. Vervolgens vullen we de poriën met een gepatenteerde substantie waaraan onder Teflon® en Zonyl® zijn toegevoegd tot er een egaal en massief oppervlak ontstaat. Daar overheen brengen we tenslotte een krachtige, pantserachtige glanslaag aan, samengesteld uit verschillende kunstharsen, zoals acrylhars, polyethyleen hars en carnauba. Het resultaat is een keihard en diepglanzend oppervlak waaraan vuil zich niet kan hechten.

Swisstec biedt daarnaast een aantal optionele behandelingen voor de langdurige bescherming van velgen, interieur en bekleding (stof en leer) en voor het schoonmaken en verduurzamen van cabriodaken van auto’s. Swisstec geeft 5 jaar schriftelijke garantie op de Ultimate Paintprotection van nieuwe auto’s, 3 jaar op gebruikte auto’s en 1 jaar op de 4 Seasons behandeling. U ontvangt altijd het originele Swisstec garantiebewijs. Bij de behandeling Swisstec Ultimate Paintprotection ontvangt u een Swisstec onderhoud set voor perfect onderhoud van uw auto.