Onderneem hem mee

Heeft u ‘m al zien rijden in het Groene Hart? Deze opvallende BMW i3 van Hans Severs is op een missie: een missie om zoveel mogelijk ondernemers in het Groene Hart kennis te laten maken met elektrisch rijden. En dat kan alleen maar door ‘m te ervaren. Met het BMW i3 "Onderneem hem mee" initiatief van Hans Severs kunt u deze auto nu geheel vrijblijvend en kosteloos ervaren.

Bent u bezig met duurzaamheid binnen uw bedrijf? Bent u benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn? Of bent u nieuwsgierig hoe het is om in een BMW i3 te rijden? Lees verder en meld u aan om als eerstvolgende ondernemer het rijden in deze 100% elektrische BMW i3 te ervaren.

Hoe gaat dat in z'n werk?

Wij maken een afspraak om de BMW i3 bij u af te leveren of u kunt deze bij ons ophalen. Na een korte introductie over de auto kunt u op pad: neem ‘m mee naar een afspraak, neem ‘m mee naar huis of deel ‘m met collega’s: geniet van het rijden in een BMW i3 en alle gemakken die dat met zich meebrengt. Na een paar dagen halen wij de BMW i3 weer op of brengt u ‘m terug, wij zijn uiteraard erg benieuwd hoe u het rijden in een 100% elektrische auto heeft ervaren. Vergeet ook niet om een andere ondernemer aan te dragen, wij geven de sleutel graag door!

Wilt u met uw bedrijf ook de BMW i3 vrijblijvend uitproberen? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Zakelijk advies

Mijn naam is Max Meijer, ik ben zakelijk adviseur bij Hans Severs BMW MINI en woon al jarenlang middenin het prachtige Groene Hart van Nederland.

Voor alles wat u wilt weten omtrent zakelijk rijden kunt u bij mij terecht. Of het nu gaat om de aankoop of het leasen van auto's of het onderhoud en beheer van uw auto's, ik adviseer u graag over de mogelijkheden.

Neem contact met mij op en ik kom graag bij u langs om uw vraagstuk te bespreken, bel mij op 06 11 71 90 59 of stuur een e-mail naar max.meijer@hanssevers.nl.

Over de BMW i3

Elektrisch rijden is de toekomst, met de BMW i3 bent u daar klaar voor. De BMW i3 is een 100% elektrische auto en is, zoals u van BMW gewend bent, van alle luxe voorzien. Dankzij de volledig elektrische aandrijving BMW eDrive accelereert de BMW i3 zonder onderbreking in 7,3 seconden van 0 naar 100 km/h. Met een vermogen van 170 pk en een koppel van 250 Nm biedt de elektromotor van de BMW i3 tot 200 km emissievrij rijplezier. Bij een lage laadstatus van de accu wordt de optionele Range Extender ingeschakeld, waarmee de actieradius kan worden vergroot tot 330 km.

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

Ontdek hier hoe de BMW i3 "Onderneem hem mee" gemaakt is.