Over ons

Centraal gelegen in het Groene Hart van Nederland is Hans Severs uw dealer voor een nieuwe of gebruikte BMW. Met vestigingen in Woerden en in Alphen aan den Rijn is er altijd een dealer in de buurt om uw vragen te beantwoorden en mogelijkheden te bespreken.

Al sinds 1964 is Hans Severs officieel BMW dealer en heeft hierdoor uitgebreide kennis over alles wat BMW u te bieden heeft. Hans Severs is een hecht familiebedrijf waar service hoog in het vaandel staat. Hoe laten wij dat zien?

Een auto kopen is geen dagelijkse bezigheid, daarom nemen wij altijd ruimschoot de tijd, wanneer en waar het u uitkomt. Wij nemen de tijd om onze klanten te leren kennen onder het genot van een kop verse koffie. In onze vooruitstrevende showrooms kunt u de auto’s bekijken, voelen én ervaren: zo vinden wij de auto die volledig aansluit op uw wensen en situatie.

In onze communicatie zijn wij transparant en eerlijk, u kunt al uw vragen bij ons stellen en wij zullen die zo goed mogelijk beantwoorden.

Als u eenmaal een auto bij ons heeft gekocht begint het voor ons pas: u moet jaren kunnen genieten van uw auto en wij zorgen daar voor. Van pechhulp tot onderhoud en al uw andere vragen: onze service medewerkers staan u altijd vriendelijk te woord.

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.