BMW M.

BMW M Certified Dealer.

De letter ‘M’ is voor velen een herkenningsteken voor een echte sportwagen. De huidige modellen die BMW M aanbiedt wijken hier niet van af; de BMW M2 Coupé, BMW M3 Sedan, BMW M4 Coupé en Cabrio, BMW M6 Coupé, Cabrio en Gran Coupé, BMW X5M en BMW X6M bezitten hetzelfde M-DNA als de iconen van vroeger.

Bij Hans Severs kunt u ook terecht voor al uw vragen of wensen op het gebied van BMW M. Als BMW M Certified dealer kunnen wij u voorzien van alle informatie over misschien wel uw nieuwe BMW M. Of misschien hebben wij wel uw toekomstige BMW M staan als jong gebruikte occasion?

Premium Selection.

Als gecertificeerd BMW M dealer kunnen wij u ook BMW M occasions aanbieden. Deze voldoen aan de strikte eisen van BMW Premium Selection en alle voordelen die BMW Premium Selection u te bieden heeft. Bekijk onze huidige voorraad en vraag gemakkelijk een proefrit aan.

BMW M2 Competition.

Design en concept van de nieuwe BMW M2 Competition knopen aan bij de rijke historie van BMW M GmbH. Dit nieuwe M model combineert een verbluffend prestatiepotentieel en de traditionele achterwielaandrijving met de precisie en wendbaarheid van een state-of-the-art M model. De karakteristieke voor- en achterbumper optimaliseren de luchttoevoer en de aerodynamica. Het sportief afgestemde onderstel en de krachtige M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor zorgen voor adembenemende performanc

BMW M3 Sedan.

De BMW M3 Sedan: een vierdeurs sportwagen. De M TwinPower Turbo
6-cilinder-in-lijn benzinemotor levert bij elk toerental fascinerende
prestaties. Uit de racesport afkomstige innovaties zoals het actieve M
sperdifferentieel, het adaptieve M onderstel, M Servotronic of de 7-traps M
transmissie met dubbele koppeling en Drivelogic verleggen het grensbereik. In de
cockpit heerst perfecte ergonomie: de M stoelen bieden met hun kuipachtige
karakter veel zijdelingse steun en vormen een perfecte verbinding met de auto.
Alles is gericht op één ding: de bestuurder. De atletische ambities van de BMW
M3 Sedan zijn ook aan de buitenzijde direct te herkennen, bijvoorbeeld aan
markante designelementen zoals de nierengrille met zwart gelakte, dubbel
uitgevoerde spijlen met M embleem, het zwarte carbondak en de dynamische
LED-achterlichten in L-vorm. De hele
auto ademt compromisloze sportiviteit.

BMW M4 Coupe.

Al bij stilstand belichaamt de BMW M4 Coupé alles wat een M model kenmerkt: krachtige dynamiek, wendbare sportiviteit en fascinerende autosportgenen, Uitgerust met de 431 pk sterke M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor, de 7-traps M transmissie met dubbele koppeling en Drivelogic en precisietools zoals M Servotronic, actief M sperdifferentieel en adaptief M onderstel is hij klaar om de ring te betreden. Zijn uitdaging: de natuurkundige wetten. Zijn kracht: rijeigenschappen voor een nog nooit vertoonde eenheid van mens en machine.

BMW M4 Cabrio.

Open voor een maximale rijbeleving: met zijn 431 pk sterke M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor en uit de autosport afkomstige innovaties biedt de BMW M4 Cabrio de meest intense verbinding van adrenaline opwekkende topprestaties en compromisloos rijplezier. Terwijl de M krachtbron zijn vermogen via de 7-traps M transmissie met dubbele koppeling zonder onderbreking op de weg brengt, maken het actieve M sperdifferentieel, het adaptieve M onderstel en de M Servotronic een bijzonder scherpe en sportieve rijstijl mogelijk. Een ervaring die niet alleen bij geopende hardtop maar moeilijk te evenaren is. En die uw fascinatie voor M razendsnel naar een nieuw niveau brengt.

BMW M5.

Open voor een maximale rijbeleving: met zijn 431 pk sterke M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor en uit de autosport afkomstige innovaties biedt de BMW M4 Cabrio de meest intense verbinding van adrenaline opwekkende topprestaties en compromisloos rijplezier. Terwijl de M krachtbron zijn vermogen via de 7-traps M transmissie met dubbele koppeling zonder onderbreking op de weg brengt, maken het actieve M sperdifferentieel, het adaptieve M onderstel en de M Servotronic een bijzonder scherpe en sportieve rijstijl mogelijk. Een ervaring die niet alleen bij geopende hardtop maar moeilijk te evenaren is. En die uw fascinatie voor M razendsnel naar een nieuw niveau brengt.

BMW M6 Gran Coupe.

Met de BMW M6 Gran Coupé zijn de ontwerpers en ingenieurs van BMW M erin geslaagd om atletisch design, technologie uit de autosport en luxueuze uitrustingen te laten versmelten. Deze auto volgt geen regels, maar zet geheel eigen maatstaven met kracht en elegantie.

BMW M6 Cabrio.

Van het racecircuit tot topprestaties onder de blote hemel: de nieuwe generatie van de BMW M6 Cabrio maakt indruk met een nog atletischere vormtaal, uitmuntende dynamiek en progressieve elegantie met een klassieke sportcabriokap. De M TwinPower Turbo V8-benzinemotor reageert al bij licht aantikken van het gaspedaal met enthousiaste stuwkracht en fascinerende trekkracht.

BMW X5 M.

De BMW X5 M combineert het temperament van een volbloed M model met de hoge
functionaliteit van een BMW X model. Zijn krachtige M TwinPower Turbo
8-cilinder benzinemotor, de 8-traps M Steptronic transmissie en de M specifieke
xDrive staan garant voor bijzonder intens rijplezier. Standaard 20-inch
lichtmetalen M wielen en de zeer dynamisch vormgegeven voor- en achterbumper
zorgen voor een indrukwekkende uitstraling – altijd en overal. Het royale
interieur van de BMW X5 M overtuigt met exclusieve en hoogwaardige materialen,
sportief gevormde stoelen en talrijke details in karakteristiek M design. De
BMW X5 M verenigt het beste van twee werelden: uitmuntend in performance en
handling, met functionele en praktische eigenschappen voor dagelijks gebruik.

BMW X6 M.

De BMW X6 M is een spectaculaire high performance Sports Activity Coupé, die beslag legt op de pole-position met zijn extreme dynamiek, hoogstaand comfort en elegante coupélijn. Een combinatie die de BMW X6 M uniek en onweerstaanbaar maakt. Standaard 20-inch of optionele 21-inch lichtmetalen M wielen en de krachtig vormgegeven voor- en achterbumper zorgen voor een indrukwekkende uitstraling. Tot wel 21 inch grote lichtmetalen M wielen en de aerodynamisch optimaal vormgegeven voor- en achterbumper zorgen voor een indrukwekkend verschijningsbeeld. Het interieur van de BMW X6 M overtuigt met exclusieve en hoogwaardige materialen, sportief gevormde M stoelen en vele fraaie details in karakteristiek M design.

BMW M accessoires.

BMW M performance.

Uitmuntende prestaties, ultieme sportieve styling en superieure kwaliteit zijn de uithangborden van BMW M Performance accessoires. Dit pakket is geïnspireerd op de racewereld en geproduceerd met de expertise van 80 jaar ervaring in deze branche. BMW M performance
is leverbaar op bijna ieder (recent) BMW model. Verfraai het exterieur, interieur of de performance van uw BMW.

BMW M Accessoires en Lifestyle.

Sinds de terugkeer van BMW in het DTM zijn er weer talloze hebbedingen van BMW Motorsport. In de BMW M Shop vindt u T-shirts, jacks, caps en accessoires met het BMW M logo. Alles is even leuk om te geven als om te krijgen.

De BMW Motorsport Collection bestaat uit sportieve vrijetijdskleding, sportschoenen en accessoires als sleutelhangers, zonnebrillen en portemonnees. Daarnaast allerlei sport- en reistassen - en een rugzak, allemaal in de kleuren van BMW Motorsport. Een tweepersoons iglotent rond het programma af.

BMW M Nieuws.

NIEUWE BMW X2 M35I: M DNA VOOR STERKSTE SPORTS ACTIVITY COUPE IN HET COMPACTE SEGMENT.

Sportiviteit in combinatie met een polariserend uiterlijk – met deze formule heeft de nieuwe BMW X2 sinds zijn introductie in maart 2018 vooral een jonge, moderne doelgroep aangesproken. Met zijn opvallende design heeft de BMW X2 de premium SAC (Sports Activity Coupe) op een geheel nieuwe wijze in het compacte segment geïntroduceerd.

V8-motor voor nieuwe BMW 8 Serie Coupé: een meesterwerk van de motorenfabriek in München.

Productie van nieuwe achtcilindermotor met BMW M Performance TwinPower Turbo techniek in de hoofdvestiging van BMW Group onderscheidt zich door hightech en hoogwaardig vakmanschap.

De nieuwe BMW 8 Serie Coupé rolt inmiddels van de productielijn van de BMW fabriek in Dingolfing. BMW bouwt de motor voor de meest dynamische variant in de hoofdfabriek van BMW in München, de bakermat van de productievestigingen.

Prijs van de nieuwe BMW M2 Competition.

Vanaf september in de showroom.

Met de nieuwe BMW M2 Competition zet BMW M GmbH een nieuwe maatstaf in het segment van compacte high-performance sportauto’s. Tal van verfijningen voeden het toch al unieke karakter de BMW M2 Coupé, waaronder een nieuwe motor met 301 kW (410 pk) gebaseerd op die van de BMW M3 en BMW M4. BMW biedt ook diverse nieuwe opties aan voor de BMW M2 Competition, zoals M Sport kuipstoelen, M Sport remmen, gesmede aluminium 19-inchwielen en de nieuwe kleur Hockenheim Silver, die exclusief is voor de BMW M2 Competition. De nieuwe BMW M2 staat vanaf eind september bij de BMW dealer voor € 99.995. 

 

De geheel nieuwe BMW 8 Serie Coupé.

Maakt indruk tot in het kleinste detail: terwijl buitengewone carrosseriekleuren de nieuwe BMW 8 Serie Coupé tot een indrukwekkende verschijning maken, wordt het sportieve interieur verfijnd met hoogwaardige materialen in combinatie met stijlvolle contraststiksels en elegante sierelementen, waardoor het bijzonder luxueus aanvoelt. Dit komt vooral tot uiting in de perforatie en de bijzondere stiksels van de als optie leverbare, multifunctionele stoelen. Zo worden topprestaties en hoogwaardige kwaliteit verenigd en ontstaat er in het interieur een uitgesproken sportief-elegante ambiance.

BMW M8 concept 2018.

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.