BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTENT.

Wat kan uw BMW voor u betekenen? Dat u op tijd uw bestemming bereikt? Antwoord geven op al uw vragen? Of altijd zorgen voor het juiste entertainment? De BMW ConnectedDrive Digital Services bieden u een keur aan praktische mogelijkheden. Op intelligente en innovatieve wijze maken ze u het leven gemakkelijker en wordt elke rit een belevenis. 

Natuurlijke interactie.

De BMW Intelligent Personal Assistant – u kunt gewoon met hem praten. Hij is de ziel van uw BMW en staat altijd voor u klaar. Als u met hem wilt praten, hoeft u hem niet eerst met een druk op de knop te activeren of een bevestigingstoon af te wachten. Begin gewoon met praten zoals u normaal zou doen, zonder te pauzeren. Zeg bijvoorbeeld ‘Hey BMW, wie ben jij?’ Wilt u hem een andere naam geven? Zeg dan: ‘Hey BMW, verander het activeringswoord’.

Auto-expert.

Met de BMW Intelligent Personal Assistant blijft geen vraag onbeantwoord. Hij is de ultieme auto-expert die u ondersteunt. Wat u ook over uw BMW wilt weten en wanneer u ook hulp nodig hebt, hij staat altijd voor u klaar. Hij helpt u de functies van uw BMW nog beter te leren kennen en hij is bovendien altijd op de hoogte van de status en onderhoudsbehoefte van uw BMW.

Persoonlijke assistent.

Uw behoeften begrijpen en u altijd optimaal ondersteunen – dat maakt de BMW Intelligent Personal Assistant uniek. Met ‘Hey BMW, rij naar huis’ vindt hij direct de route naar uw huis en met ‘Hey BMW, ik heb trek’ vindt hij een geschikt restaurant, indien gewenst zelfs met de beste beoordeling. Hij zorgt ervoor dat u ook onderweg productief bent en leest e-mails voor of vindt nog sneller uw favoriete muziek.

In-Car Experiences.

Uw BMW zorgt voor u. Hij zorgt voor verkwikking als u moe bent, voor ontspanning na een stressvolle dag, en past het interieur van uw auto optimaal aan uw stemming aan. Met de In-Car Experiences, waaronder de Caring Car- en Experience-programma's, zorgt uw BMW ervoor dat u zich beter voelt.

Communiceren met uw Intelligent Personal Assistent.

Ontdek wat uw BMW Intelligent Personal Assistent voor u kan betekenen. Hieronder staan een aantal voorbeelden gegeven wat u tegen uw Personal Assistent kunt zeggen.

Easy and Fluent
Ik wil je naam aanpassen Kun je de airco aanzetten? Ik wil klassieke muziek Zet het geluid uit Zet de stoelverwarming op 2
Car Expert
Is de bandenspanning nog ok? Wat is mijn resterende actieradius? Wat is mijn gemiddelde snelheid? Ik wil mijn telefoon verbinden Wanneer is het volgende onderhoud?
Assistant
Bel voicemail Hoe ver is het nog? Navigeer naar thuisadres Wat is het routeverloop? Gesproken aanwijzingen aanzetten