BMW i.

De mobiliteit van de toekomst - nu al bij Hans Severs.

Algemeen bekend is dat fossiele brandstoffen schaarser worden, en daarmee rijden op fossiele brandstoffen ook. Om die reden bieden wij u nu al keuze uit BMW automobielen met efficiënte verbrandingsmotoren, plug-in hybride technieken en elektrische aandrijving. 

Als erkend BMW i Agent vindt u bij Hans Severs alles wat BMW i u te bieden heeft. De BMW i3 biedt u een emissievrije oplossing mobiliteitsoplossing, de BMW i8 toont u de toekomst van de sportauto. Uw mobiliteit - zonder enige zorgen voor u als berijder. Dat is waar wij voor staan.

Met de volledig elektrische BMW i3 (94 Ah) reist u emmissievrij naar al uw bestemmingen op een afstand van 200 km (NEDC: 300 km). Dat is van Alphen aan den Rijn naar Arnhem, en weer terug. Of vanuit Woerden naar Düsseldorf (Duitsland). Met deze cijfers toont de BMW i3 niet alleen uw betrouwbare partner te zijn in de stad, maar ook voor de langere afstanden.

Omdat de BMW i3 (94 Ah) volledig emissievrij is, betaalt u geen wegenbelasting voor uw BMW i3. Ook voorziet de BMW i3 u van een lage bijtelling van 4% en nog andere fiscale voordelen voor zakelijk rijden.

De BMW i3 biedt u naast de lage bijtelling (4%) en vrijstelling van motorrijtuigenbelasting ook nog andere fiscale voordelen. Hieronder vindt u een opsomming:

• BTW-aftrek
• Normale fiscale afschrijving
• MIA (Milieuinvesteringsaftrek)
• Tot en met 2020 zijn elektrische auto’s vrijgesteld van MRB en BPM.

Naast deze fiscale voordelen zijn er ook lokaal of regionaal subsidies vanuit de gemeente of provincie beschikbaar voor de aanschaf van elektrische voertuigen en/of oplaadpunten. Voor informatie informeert u bij uw gemeente of provincie.

Voor onze BMW i klanten is het opladen van hun BMW net zo vanzelfsprekend als het opladen van hun mobiele telefoon. Elektriserend rijplezier begint al bij het opladen: als de accureserves van uw BMW i3 dreigen op te raken, kunt u de auto comfortabel thuis opladen.

Sluit de BMW i3 met het standaard oplaadsnoer eenvoudig aan op een huishoudelijk 230V stopcontact, en de hoogvoltage-accu is in nog geen acht uur weer voor 80% opgeladen. Nog sneller en comfortabeler laden kan met BMW i Wallbox, die onze Installatieservice graag voor u monteert. Afhankelijk van de uitvoering kunt u daarmee uw BMW i3 in minder dan drie uur voor 80% opladen. Dit is mogelijk door het bijzonder hoge laadvermogen van de nieuwe BMW i Wallbox tot 11 kW voor de BMW i3 (94 Ah). Met dit tankstation voor thuis heeft u bovendien de mogelijkheid groene stroom en zelf opgewekte zonne-energie te gebruiken – voor snel en nog duurzamer laden. Wij zijn u graag behulpzaam bij het plaatsen van een eigen WallBox.

r zijn talloze redenen om met uw BMW i3 onderweg te zijn – en net zoveel mogelijkheden om hem onderweg op te laden. Het praktische hiervan: met de BMW i3 kunt u zowel openbare laadstations met wisselstroom (AC) als met gelijkstroom (DC) gebruiken. Niet alleen geeft u dat meer flexibiliteit, u kunt er ook uw auto zo snel mogelijk mee opladen. Want bij een openbaar snellaadstation (DC) wordt de energie met dezelfde stroomsterkte rechtstreeks overgedragen naar de hoogvoltage accu van de auto. Zo kunt u de BMW i3 in nog geen 30 minuten voor 80% opladen. Als er geen snellaadstation (DC) beschikbaar is kunt u de BMW i3 ook opladen bij een standaard openbaar oplaadstation (AC): in nog geen drie uur tot 80%. Dat betekent dat de standaard openbare stations met name geschikt zijn voor efficiënt opladen gedurende de nacht of als de auto langere tijd geparkeerd staat.

BMW voor vakantiereis?
Een BMW i3 ideaal voor woon-/werkverkeer en gebruik in de regio. Maar wat als u een auto nodig heeft voor een zakenreis, ver familiebezoek of de vakantie. Dan heeft Hans Severs een premium oplossing voor u: BMW Add-on Mobility. Daarmee heeft u de mogelijkheid om uw BMW i3 tijdelijk om te ruilen voor een BMW of MINI met brandstofmotor. We vertellen u er graag alles over.

Premium Selection.

Met BMW Premium Selection kiest u voor zekerheid. De auto is namelijk nooit ouder dan 5 jaar en heeft niet meer dan 120.000 kilometer gereden. Daarnaast is de BMW Premium Selection garantie geldig voor 24 maanden, zonder kilometerbeperking. onderstaand vind u een button met een doorverwijzing naar alle informatie over de BMW Premium Selection. Tevens kunt u de gehele voorraad van de Premium Selection online bekijken.

BMW i modellen.

BMW i3.

Elektrisch en 'electrifying': ieder detail, ieder kenmerk, werkelijk alles aan de BMW i3 met eDrive is toegespitst op het pulserende leven in de stad en daarbuiten. Door zijn volledig emissievrije, elektrische aandrijving garandeert de BMW i3 urban mobility, en dan vooral daar waar dat extra belangrijk is: in de stadscentra, waar op dit moment al rijverboden voor bepaalde voertuigen bestaan. Behalve met ecologische voordelen kan de BMW i3 vooral met zijn adembenemende versnelling overtuigen, zowel bij lage snelheid als vanuit stilstand. En dat alles bij een dagelijkste actieradius van de HV-accu (hoogvoltage lithiumion-accu) van maximaal 160 kilometer, waardoor nagenoeg alle bestemmingen, zelfs in de buitenwijken van een metropool, bereikbaar zijn. Door de grote actieradius kunnen ook langere ritten probleemloos worden gemaakt.

BMW i8 Coupé.

De toekomst krijgt vorm - in de gestalte van de nieuwe BMW I8 Coupé. Inspirerend, fascinerend en klaar om een nieuwe interpretatie te geven van het begrip mobiliteit. Voor onvoorwaardelijk rijplezier, zover de weg voert. Al bij de eerste blik op het iconische design stijgt het adrenalinepeil. De toerenteller schiet al even snel omhoog: de innovatieve Plug-in Hybride aandrijving genereert 374 pk en 570 Nm. En brengt de nieuwe BMW i8 Coupé in 4.4 seconden van 0 naar 100 km/h. De snelste route naar een nieuw tijdperk.

BMW i8 Roadster.

De BMW i8 Roadster is futuristisch tot in het kleinste detail. Zijn progressieve belijning spreekt een vormtaal die in dynamiek nauwelijks nog te overtreffen is. Het meest markante kenmerk: de indrukwekkende vleugeldeuren van licht carbon die comfortabel te openen zijn. De atletische voorzijde zet het individuele karakter voort en presenteert trots de BMW nierengrille, geflankeerd door full-LED-koplampen en nieuw ontworpen Air Curtains. De onmiskenbare V-vormige Black Belt loopt vanaf de motorkap door over de hele auto en benadrukt het lage silhouet. Bovendien optimaliseert het indrukwekkende Streamflow design de luchtstroom, voor ongeëvenaarde aerodynamische eigenschappen. Zo is de BMW i8 Roadster een perfecte symbiose van vorm en functie die slechts één doel nastreeft: ultieme vrijheid. De toerenteller schiet al even snel omhoog: de innovatieve Plug-in Hybride aandrijving genereert 374 pk en 570 Nm. En brengt de BMW i8 Roadster in 4.6 seconden van 0 naar 100 km/h. De snelste route om een nieuwe vorm van vrijheid te ervaren.

De 4 meest gestelde vragen over elektrisch rijden.

Dat zal niet gebeuren. Kwaliteitsafname van de accu is een veel minder groot probleem dan wordt gedacht. Auto's met een grotere actieradius zullen daar steeds minder last van hebben, omdat ze minder vaak opgeladen hoeven te worden. 

Met een BMW i3 wordt elk stopcontact een laadstation. Opladen van 0% tot 80% duurt ongeveer 9 uur. Met een BMW i Wallbox is een BMW i3 in minder dan 3 uur van 0% tot 80% opgeladen (met 3-fase laden).
Er zijn inmiddels ruim 100 snellaadlocaties in Nederland geschikt voor de BMW i3. In max. 20 minuten laadt u hier uw accu weer tot 80% vol. 

De ChageNow kaart geeft u toegang tot een snelgroeiend netwerk van ruim 20.000 publieke laadpunten en een groot aantal snelladers. 
De snellaadlocaties vind u in uw navigatiemenu via de volgende stappen:
> nieuwe bestemming invoeren > POI > Categorie zoeken > Kiezen: op route/ op huidige locatie/ op bestemming > Auto > Laadstations > Stekkertype > Combo > OK > Selectie bevestigen. 
Opladen bij publieke laadpunten gaat eenvoudig met een actieve ChargeNow kaart. De ChargeNow kaart geeft toegang tot de snelladers van EV-bos, Allego en MisterGreen. 

Of bekijk de openbare laadpunten via deze handige applicatie.

De traditionele autofabrikanten verwachten dat over zes jaar ongeveer een kwart van de verkochte auto’s een elektrisch voertuig zal zijn. Er zal een gedegen oplaadinfrastructuur nodig zijn, met bijvoorbeeld opladers op lantaarnpalen, zodat mensen in de stad die hun auto buiten laten staan ’s nachts toch kunnen opladen.
De Nederlandse regering heeft aangekondigd dat vanaf 2030 alle nieuwe verkochte auto’s emissieloos zouden moeten zijn. Maar bedenk wat er het afgelopen decennium is gebeurd: de eerste elektrische auto werd in 2009 in Nederland geïntroduceerd, inmiddels rijden er bijna 120.000 rond (inclusief plug-in hybrides). Wat zal er de komende 12 jaar dan gebeuren? 

Product Genius.

Uw vraagbaak. En die van ons.

Onze Product Genius legt graag aan u uit hoe u maximaal plezier beleeft van uw BMW. Daarnaast helpt hij u – zonder enige verkoopdruk – aan welke opties of accessoires u behoefte heeft.

Onze Product Genius wordt opgeleid door BMW en volgt alle ontwikkelingen met veel aandacht. Daarnaast beschikt hij over de Mobile Customizer: Een special iPad met alle productspecificaties en configuratiemogelijkheden. Heeft u vragen over uw favoriete BMW, twijfel dan niet en vraag hem het hemd van het lijf.

De Product Genius helpt u met het maken van een verantwoorde keuze – vrijblijvend en afgestemd op uw specifieke wensen. Besluit u verdere informatie te willen over een eventuele aanschaf of verdere financiele afwikkeling stelt hij u graag voor aan een van onze verkoopadviseurs.

Wallbox Charging.

De nieuwe BMW i Wallbox is een perfecte match voor uw BMW i en BMW iPerformance model, met keuze uit eenfase- en driefasenstroom en een laadvermogen van 10-32 A. Het platte en compacte design met een slim kabelopbergsysteem en een groot laadvermogen garandeert een snelle en handige oplaadervaring.

Heeft u weinig tijd om uw auto op te laden? Als het maximale laadvermogen wordt gebruikt, is uw auto in ongeveer drie uur weer helemaal opgeladen. Het oplaadproces wordt automatisch gestart zodra de laadkabel op de auto wordt aangesloten.

Wilt u uw auto opladen en verder geen extra opties? Dan is de BMW i Wallbox Basic te beste keuze.

Vakantieservice BMW i.

Wanneer u op vakantie gaat of een (buitenlandse) zakenreis maakt, kan een auto met brandstofmotor praktischer zijn. Met BMW Add-on Mobility kunt u uw BMW i3 tijdelijk omruilen voor een BMW of MINI met brandstofmotor.

Al onze Add-on Mobility auto’s zijn uitgerust met navigatie, airconditioning, audio en Bluetooth telefoonvoorbereiding. Bovendien zijn alle auto’s all-risk verzekerd met een ongevallen inzittenden verzekering. En in de winterperiode zijn de auto’s voorzien van winterbanden.

Charge Now BMW.

BMW i heeft opnieuw een grote stap vooruit gezet. Met onze nieuwste aanvullingen op de "Now"-familie, herdefiniëren we elektrische mobiliteit. ChargeNow, ondertussen al de derde dienst van de "Now"-familie, stelt een duidelijk doel: opladen in het openbaar zo eenvoudig en transparant mogelijk maken. Om dit te bereiken investeren we voortdurend in intelligente partnerships, innovatieve technologieën en onze premiumdiensten. Voor u als BMW i / BMW Plug-in Hybride-bestuurder vandaag betekent dit dat u de oplaadstations van onze BMW i Partner snel en eenvoudig kunt vinden. Om gebruik te maken van ons uitgebreid en steeds groeiend netwerk, hoeft u geen cash geld bij de hand te hebben. Maandelijks ontvangt u een overzichtelijke totaalfactuur.

Een overzicht van de openbare laadpunten vindt u via deze handige applicatie.

BMW i nieuws.

Eerste blik op de BMW iNEXT – BMW Group toont zijn Vision Vehicle nog in 2018.

Op de Jaarlijkse Algemene Vergadering onthulde Harald Krüger, voorzitter van de Raad van Bestuur van BMW AG, een vroeg designconcept van de BMW iNEXT. Het nieuwe, technologische vlaggenschip bevat alle belangrijke, strategische innovatiepijlers. Hij is 100% elektrisch, volledig connected en minimaal level 3 autonoom.

De BMW Concept iX3.

BMW Group breidt zijn elektrificatiestrategie uit en presenteert een volledig elektrisch aangedreven variant van de BMW X3: de BMW Concept iX3. De auto maakt zijn debuut op de ‘Auto China 2018’ in Beijing. De BMW Concept iX3 is een voorbode van de uitbreiding van het gamma van BMW. Het eerste volledig elektrisch aangedreven model van BMW (BMW i is immers een submerk binnen BMW Group) is een volwaardige Sports Activity Vehicle (SAV) – een compromisloze auto als het gaat om functionaliteit en comfort.

De BMW Concept iX3 onderstreept het voornemen van BMW Group om zijn leidende positie op het gebied van elektrische mobiliteit te versterken. De uitbreiding van het gamma van lokaal emissievrije voertuigen is een van de belangrijkste actiepunten binnen de ACES activiteiten (Automated, Connected, Electrified en Services) waarop de groep de transformatie baseert van de mobiliteitssector in het kader van de strategie NUMBER ONE > NEXT. Andere belangrijke punten zijn semi-autonoom rijden, connectiviteit van het hoogste niveau en nieuwe digitale diensten. Onder de generieke term “iNext" werkt BMW Group aan het toekomstige gamma en daarin speelt de BMW Concept iX3 een essentiële rol.

MINI toont eerste designschetsen van volledig elektrische MINI – Presentatie en introductie in 2019.

MINI publiceert de eerste designschetsen van de volledig elektrische MINI, die in de loop van 2019 wordt gepresenteerd. MINI bouwt dit volledig elektrisch aangedreven productiemodel op basis van de MINI driedeurs. De auto wordt de eerste – op grote schaal geproduceerde – volledig elektrische MINI in de geschiedenis. MINI presenteert de eerste designschetsen tijdens Goodwood Festival of Speed, dat van 12 tot 15 juli plaatsvindt op het Zuid-Engelse landgoed Goodwood. De MINI stand biedt bezoekers van dit evenement de gelegenheid om de MINI Electric Concept van dichtbij te ervaren. Dit studiemodel is ontworpen voor gebruik in stedelijk gebied en geeft een beeld van hoe elektrische mobiliteit ingezet kan worden voor dagelijks gebruik.

Aandrijflijn BMW i8 wint voor de vierde keer op rij International Engine of the Year Award.

The plug-in hybrid drive system in the BMW i8 (BMW i8 Roadster: fuel consumption combined 2.0 l/100 km [141.2 mpg imp], electric power consumption combined 14.5 kWh/100 km, CO2 emissions combined 46 g/km; BMW i8 Coupe: fuel consumption combined 1.8 l/100 km [156.9 mpg imp], electric power consumption combined 14.0 kWh/100 km, CO2 emissions combined 42 g/km) has won its category in the world’s leading engine competition for the fourth year in succession.

BMW i8 Roadster.

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

BMW i3.

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.