BMW i.

De mobiliteit van de toekomst - nu bij Hans Severs.

Algemeen bekend is dat fossiele brandstoffen schaarser worden, en daarmee rijden op fossiele brandstoffen ook. Om die reden bieden wij u nu al keuze uit BMW's met efficiënte verbrandingsmotoren, plug-in hybride technieken en elektrische aandrijving. 

Als erkend BMW i dealer vindt u bij Hans Severs alles wat BMW i u te bieden heeft. De BMW i3 biedt u een emissievrije mobiliteitsoplossing, de BMW i8 toont u de toekomst van de sportauto. Uw mobiliteit - zonder enige zorgen voor u als berijder. Dat is waar wij voor staan.

Met de nieuwe volledig elektrische BMW i3 (120 Ah) reist u emmissievrij naar al uw bestemmingen op een afstand van 260 kilometer. Dat is van Alphen aan den Rijn naar Eindhoven, en weer terug. Of vanuit Woerden naar Keulen (Duitsland). Met deze cijfers toont de BMW i3 niet alleen uw betrouwbare partner te zijn in de stad, maar ook voor de langere afstanden.

BMW i3 60 Ah = 120 kilometer
BMW i3 94 Ah = 200 kilometer
BMW i3s 94 Ah = 180 kilometer
BMW i3 120 Ah = 240 kilometer
BMW i3s 120 Ah = 220 kilometer

Omdat de BMW i3 volledig emissievrij is, betaalt u geen wegenbelasting voor uw BMW i3. Zo voorziet de BMW i3 u van een lage bijtelling van 4% (tot een fiscale waarde van € 50.000,-), een vrijstelling van motorrijtuigenbelasting.

Zakelijke fiscale voordelen BMW i3:

• BTW-aftrek
• Normale fiscale afschrijving
• MIA (Milieuinvesteringsaftrek)
• Tot en met 2020 zijn elektrische auto’s vrijgesteld van MRB en BPM.

Naast deze fiscale voordelen zijn er ook lokaal of regionaal subsidies vanuit de gemeente of provincie beschikbaar voor de aanschaf van elektrische voertuigen en/of oplaadpunten. 

Voor onze BMW i klanten is het opladen van hun BMW net zo vanzelfsprekend als het opladen van hun mobiele telefoon. Elektrisch rijplezier begint al bij het opladen: als de accureserves van uw BMW i3 dreigen op te raken, kunt u de auto thuis opladen.

Sluit de BMW i3 met het standaard oplaadsnoer eenvoudig aan op een huishoudelijk 230V stopcontact, en de hoogvoltage-accu is in een nacht weer volledig opgeladen (in ongeveer 10 uur). Nog sneller laden kan met de BMW i Wallbox (nu gratis bij u thuis geïnstalleerd): afhankelijk van de uitvoering kunt u daarmee uw BMW i3 in ongeveer vier uur volledig opladen. Dit is mogelijk door het bijzonder hoge laadvermogen van de nieuwe BMW i Wallbox tot 11 kW voor de BMW i3. Met deze Wallbox heeft u bovendien de mogelijkheid groene stroom en zelf opgewekte zonne-energie te gebruiken – voor snel en nog duurzamer laden.

Met de BMW i3 kunt u zowel openbare laadstations met wisselstroom (AC) als met gelijkstroom (DC) gebruiken. Niet alleen geeft u dat meer flexibiliteit, u kunt er ook uw auto zo snel mogelijk mee opladen. Want bij een openbaar snellaadstation (DC) wordt de energie met dezelfde stroomsterkte rechtstreeks overgedragen naar de hoogvoltage accu van de auto. Zo kunt u de BMW i3 in nog geen 40 minuten voor 80% opladen. Als er geen snellaadstation (DC) beschikbaar is kunt u de BMW i3 ook opladen bij een standaard openbaar oplaadstation (AC): in ongeveer 4 uur laadt u de auto volledig op.

BMW op vakantie?
Een BMW i3 is ideaal voor woon-/werkverkeer en gebruik in de regio. Als u een auto nodig heeft voor een zakenreis, ver familiebezoek of de vakantie, dan heeft Hans Severs een premium oplossing voor u: BMW Add-on Mobility. Daarmee heeft u de mogelijkheid om uw BMW i3 tijdelijk om te ruilen voor een BMW of MINI met brandstofmotor. Wij vertellen u er graag meer over.

BMW i nieuws.

Als een van de eersten rijden in de BMW iX3.
Eerste blik op de BMW iNEXT – BMW Group toont zijn Vision Vehicle nog in 2018.
Aandrijflijn BMW i8 wint voor de vierde keer op rij International Engine of the Year Award.

Als een van de eersten rijden in de BMW iX3.

De toekomst is elektrisch en met de BMW Concept iX3 presenteert BMW een designstudie van de eerste volledig elektrische Sports Activity Vehicle (SAV). Uitgerust met de BMW eDrive technologie van de 5e generatie en een krachtige accu van meer dan 70 kWh biedt dit toekomstige seriemodel bij normaal dagelijks gebruik een actieradius van ruim 400 km en een laadtijd van minder dan 30 minuten. Elektrische mobiliteit naar een volgend niveau gebracht – zonder compromissen op het gebied van functionaliteit en comfort.

Bent u geïnteresseerd in de BMW iX3 en wilt u graag als een van de eersten met deze auto de weg op? Meld u dan nu aan: zodra de productieplekken beschikbaar zijn nodigen wij u graag uit voor een persoonlijk gesprek om te kijken of u de auto daadwerkelijk wilt bestellen en passen wij de auto volledig naar uw wensen aan.

Daarnaast profiteert u ook van:

  • Als eerste op de hoogte zijn van de ontwikkelingen en prijzen
  • Het ontvangen van een uitnodiging voor exclusieve previews & introducties

Eerste blik op de BMW iNEXT – BMW Group toont zijn Vision Vehicle nog in 2018.

Op de Jaarlijkse Algemene Vergadering onthulde Harald Krüger, voorzitter van de Raad van Bestuur van BMW AG, een vroeg designconcept van de BMW iNEXT. Het nieuwe, technologische vlaggenschip bevat alle belangrijke, strategische innovatiepijlers. Hij is 100% elektrisch, volledig connected en minimaal level 3 autonoom.

Aandrijflijn BMW i8 wint voor de vierde keer op rij International Engine of the Year Award.

The plug-in hybrid drive system in the BMW i8 (BMW i8 Roadster: fuel consumption combined 2.0 l/100 km [141.2 mpg imp], electric power consumption combined 14.5 kWh/100 km, CO2 emissions combined 46 g/km; BMW i8 Coupe: fuel consumption combined 1.8 l/100 km [156.9 mpg imp], electric power consumption combined 14.0 kWh/100 km, CO2 emissions combined 42 g/km) has won its category in the world’s leading engine competition for the fourth year in succession.

Premium Selection.

Met BMW Premium Selection kiest u voor zekerheid. De auto is namelijk nooit ouder dan 5 jaar en heeft niet meer dan 120.000 kilometer gereden. Daarnaast is de BMW Premium Selection garantie geldig voor 24 maanden, zonder kilometerbeperking. Onderstaand vind u een button met een doorverwijzing naar alle informatie over de BMW Premium Selection. Tevens kunt u de gehele voorraad van de Premium Selection online bekijken.

BMW i modellen.

BMW iX3 (2020).

BMW Group breidt zijn elektrificatiestrategie uit en presenteert een volledig elektrisch aangedreven variant van de BMW X3: de BMW Concept iX3. De BMW Concept iX3 is een voorbode van de uitbreiding van het gamma van BMW. Het eerste volledig elektrisch aangedreven model van BMW (BMW i is immers een submerk binnen BMW Group) is een volwaardige Sports Activity Vehicle (SAV) – een compromisloze auto als het gaat om functionaliteit en comfort.

Een van de innovaties in de BMW Concept iX3 is de vijfde generatie van de BMW eDrive technologie. Een groot voordeel van deze elektrische aandrijving van de toekomst is de samenvoeging van elektromotor, transmissie en aandrijfelektronica in één elektrische aandrijvingscomponent. Bovendien omvat de vijfde generatie van het elektrische aandrijfsysteem nieuwe, krachtigere batterijen. Dit nieuwe technologiepakket zorgt voor aanzienlijke vooruitgang op het gebied van prestaties, actieradius, gewicht, indeling en flexibiliteit. 

BMW i3.

Elektrisch en 'electrifying': ieder detail, ieder kenmerk, werkelijk alles aan de BMW i3 met eDrive is toegespitst op het pulserende leven in de stad en daarbuiten. Door zijn volledig emissievrije, elektrische aandrijving garandeert de BMW i3 urban mobility, en dan vooral daar waar dat extra belangrijk is: in de stadscentra, waar op dit moment al rijverboden voor bepaalde voertuigen bestaan. Behalve met ecologische voordelen kan de BMW i3 vooral met zijn adembenemende versnelling overtuigen, zowel bij lage snelheid als vanuit stilstand. En dat alles bij een dagelijkse actieradius van de HV-accu (hoogvoltage lithiumion-accu) van maximaal 260 kilometer, waardoor nagenoeg alle bestemmingen, zelfs in de buitenwijken van een metropool, bereikbaar zijn. Door de grote actieradius kunnen ook langere ritten probleemloos worden gemaakt.

BMW i8 Coupé.

De toekomst krijgt vorm - in de gestalte van de BMW i8 Coupé. Inspirerend, fascinerend en klaar om een nieuwe interpretatie te geven aan het begrip mobiliteit. Voor onvoorwaardelijk rijplezier, zover de weg voert. Al bij de eerste blik op het iconische design stijgt het adrenalinepeil. De toerenteller schiet al even snel omhoog: de innovatieve Plug-in Hybride aandrijving genereert 374 pk en 570 Nm. En brengt de nieuwe BMW i8 Coupé in 4.4 seconden van 0 naar 100 km/h. De snelste route naar een nieuw tijdperk.

BMW i8 Roadster.

De BMW i8 Roadster is futuristisch tot in het kleinste detail. Zijn progressieve belijning spreekt een vormtaal die in dynamiek nauwelijks nog te overtreffen is. Het meest markante kenmerk: de indrukwekkende vleugeldeuren van licht carbon die comfortabel te openen zijn. De atletische voorzijde zet het individuele karakter voort en presenteert trots de BMW nierengrille, geflankeerd door full-LED-koplampen en nieuw ontworpen Air Curtains. De onmiskenbare V-vormige Black Belt loopt vanaf de motorkap door over de hele auto en benadrukt het lage silhouet. Bovendien optimaliseert het indrukwekkende Streamflow design de luchtstroom, voor ongeëvenaarde aerodynamische eigenschappen. Zo is de BMW i8 Roadster een perfecte symbiose van vorm en functie die slechts één doel nastreeft: ultieme vrijheid. De toerenteller schiet al even snel omhoog: de innovatieve Plug-in Hybride aandrijving genereert 374 pk en 570 Nm. En brengt de BMW i8 Roadster in 4.6 seconden van 0 naar 100 km/h. De snelste route om een nieuwe vorm van vrijheid te ervaren.

Wallbox Charging.
Vakantieservice BMW i.
ChargeNow van BMW.

Wallbox Charging.

De nieuwe BMW i Wallbox is een perfecte match voor uw BMW i en BMW iPerformance model, met keuze uit eenfase- en driefasenstroom en een laadvermogen van 10-32 Ah. Het platte en compacte design met een slim kabelopbergsysteem en een groot laadvermogen garandeert een snelle en handige oplaadervaring.

Heeft u weinig tijd om uw auto op te laden? Als het maximale laadvermogen wordt gebruikt, is uw auto in ongeveer drie uur weer helemaal opgeladen. Het oplaadproces wordt automatisch gestart zodra de laadkabel op de auto wordt aangesloten.

Wilt u uw auto opladen en verder geen extra opties? Dan is de BMW i Wallbox Basic te beste keuze.

Vakantieservice BMW i.

Wanneer u op vakantie gaat of een (buitenlandse) zakenreis maakt, kan een auto met brandstofmotor praktischer zijn. Met BMW Add-on Mobility kunt u uw BMW i3 tijdelijk omruilen voor een BMW of MINI met brandstofmotor.

Al onze Add-on Mobility auto’s zijn uitgerust met navigatie, airconditioning, audio en Bluetooth telefoonvoorbereiding. Bovendien zijn alle auto’s all-risk verzekerd met een ongevallen inzittenden verzekering. En in de winterperiode zijn de auto’s voorzien van winterbanden.

ChargeNow van BMW.

BMW i heeft opnieuw een grote stap vooruit gezet. Met onze nieuwste aanvullingen op de "Now"-familie, herdefiniëren we elektrische mobiliteit. ChargeNow, ondertussen al de derde dienst van de "Now"-familie, stelt een duidelijk doel: opladen in het openbaar zo eenvoudig en transparant mogelijk maken. Om dit te bereiken investeren we voortdurend in intelligente partnerships, innovatieve technologieën en onze premiumdiensten. Voor u als BMW i / BMW Plug-in Hybride-bestuurder vandaag betekent dit dat u de oplaadstations van onze BMW i Partner snel en eenvoudig kunt vinden. Om gebruik te maken van ons uitgebreid en steeds groeiend netwerk, hoeft u geen cash geld bij de hand te hebben. Maandelijks ontvangt u een overzichtelijke totaalfactuur.

Een overzicht van de openbare laadpunten vindt u via deze handige applicatie.

Product Genius.

Uw vraagbaak. En die van ons.

Onze Product Genius legt graag aan u uit hoe u maximaal plezier beleeft van uw BMW. Daarnaast helpt hij u – zonder enige verkoopdruk – aan welke opties of accessoires u behoefte heeft.

Onze Product Genius wordt opgeleid door BMW en volgt alle ontwikkelingen met veel aandacht. Daarnaast beschikt hij over de Mobile Customizer: Een special iPad met alle productspecificaties en configuratiemogelijkheden. Heeft u vragen over uw favoriete BMW, twijfel dan niet en vraag hem het hemd van het lijf.

De Product Genius helpt u met het maken van een verantwoorde keuze – vrijblijvend en afgestemd op uw specifieke wensen. Besluit u verdere informatie te willen over een eventuele aanschaf of verdere financiele afwikkeling stelt hij u graag voor aan een van onze verkoopadviseurs.

BMW i3 en i3s Executive Edition
BMW i3 Operational Lease nu vanaf € 499,-
BMW i3 Private Lease nu vanaf € 539,-

BMW i3 en i3s Executive Edition

Hans Severs introduceert de Executive Editions op de BMW i3 en i3s (120 Ah), zodat u als klant optimaal kunt profiteren van een lage bijtelling, waar de fiscale waarde voor beide modellen onder de € 50.000,- blijft. De BMW Executive Editions zijn van alle gemakken voorzien, zoals een navigatiesysteem Professional met Real Time Traffic Information, parkeersensoren vóór en achter met achteruitrijcamera, cruise control, stoelverwarming en een alarmsysteem. De BMW i3 Executive Edition beschikt tevens over 20 inch lichtmetalen wielen (Styling 430) om het dynamische karakter van het model te benadrukken.

De BMW i3 en i3s Executive Edition beschikken tevens over een warmtepomp om efficiënt om te gaan met de energie en hebben respectievelijk een range van maar liefst 310 en 285 km (WLTP) ofwel 240 km in dagelijks gebruik. De BMW i3 laadt vanwege de 3-fase snellaadmogelijkheid vergeleken met andere EV-modellen zeer snel, waardoor de accu in ca. 3 uur weer voor 80% vol is via een wallbox of publieke laadpaal. 

De BMW i3 Executive Editions zijn snel leverbaar voor respectievelijk € 46.989,- en €49.688,-. Het additionele voordeel van de BMW i3 Executive Editions bedraagt € 2.549,-.

BMW i3 Operational Lease nu vanaf € 499,-

Op de BMW i3 geldt nu een éxtra scherp operational lease tarief. Lease nu een BMW i3 vanaf € 499,- op basis van 48 mnd / 15.000 km.

BMW i3 Private Lease nu vanaf € 539,-

Op de BMW i3 geldt nu een éxtra scherp private lease tarief. Lease nu een BMW i3 vanaf € 539,- op basis van 48 mnd / 10.000 km. 

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

BMW i8 Roadster.

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

BMW i3.