Acties

Wij bieden u verschillende acties op nieuwe BMW modellen, onderhoud, garantie of onderdelen. Hieronder ziet u een overzicht van alle huidige acties. Bij vragen kunt u uiteraard contact opnemen zodat wij u alles kunnen vertellen over deze lopende actie.

Bestel de nieuwe BMW 3 Serie en ontvang een gratis BMW Head-Up Display.

Ter waarde van € 1.074,-

De zevende generatie BMW 3 Serie staat vanaf 9 maart 2019 in onze showroom. De voorpret kan nu al beginnen, want de auto is reeds te bestellen. Wij verwelkomen u graag in onze showroom om dit icoon naar uw wensen te configureren: ervaar onze Virtual Product Presentation waarmee u uw BMW 3 Serie volledig naar wens samenstelt en direct het resultaat ziet. Selecteer verschillende opties, laat u adviseren door een van onze experts en bekijk virtueel het interieur en exterieur van uw nieuwe auto. Wilt u uw huidige BMW inruilen? Wij maken graag een aantrekkelijk inruilvoorstel voor u, zodat u als een van de eersten met de nieuwe BMW 3 serie de weg op gaat.

Het Head-Up display projecteert informatie die relevant is tijdens het rijden op de voorruit en daarmee direct in het zichtveld van de bestuurder. Het display informeert o.a. over de gereden snelheid, over snelheidslimieten en over inhaal- verboden alsmede over CheckControl-meldingen, statusweergaven en waarschuwingen van de assistentiesystemen, gedetailleerde routegeleidings- en afslagaanwijzingen en telefoon- en entertainmentlijsten.

X2 LEFHEBBER EDITION.

Het nieuwe lid van de BMW X familie, de BMW X2, wordt in een gelimiteerde uitvoering geïntroduceerd - de BMW X2 Lefhebber Edition. Deze speciale editie is beperkt tot 100 stuks en enkel beschikbaar voor de BMW X2 sDrive18i. De uitvoering is gebaseerd op een Steptronic Edition en een Executive meeruitvoering. De rijke uitrusting bestaat o.a. uit een alarm, navigatiesysteem, elektrisch te openen en te sluiten achterklep, LED koplampen, en 2-zone automatische airconditioning.

X1 ORANGE EDITION.

Exclusief voor de enige BMW die in Nederland wordt geproduceerd: de BMW X1 Orange Edition. Onder andere uitgelicht met metallic lak in Sunset Orange (of een metallic lakkleur naar keuze) en het High Executive pakket met onder andere Navigatiesysteem Plus, BMW Head-up Display, Elektrisch te openen en te sluiten achterklep, 2-zone automatische airconditioning en LED-koplampen.

€ 9.900,- voordeel op de BMW 3 Serie M Sport Edition

In de M Sport Edition maakt de BMW 3 Serie een nog dynamischer indruk. Nauwkeurig aansluitende donkere LED-koplampen flankeren de exclusief vormgegeven markante BMW nierengrille in zwart. De uitrustingen van Model M Sport voor interieur en exterieur zorgen voor een extra dosis rijplezier. Extreem sportief: optionele 19-inch lichtmetalen M wielen en de uitlaateindpijp in zwart chroom. De consumentenprijs van dit optiepakket bedraagt € 1.995,-. Het klantvoordeel loopt daardoor op tot maar liefst ruim € 9.900,-.

BMW Saphir Editions

Hans Severs BMW biedt tijdelijk een aantal diesel en PHEV-modellen uit voorraad aan, met een lage CO2 waarde per kilometer. Dit is zeer interessant wanneer u zakelijk gebonden bent aan een CO2 Limiet. Deze uitvoeringen zijn in beperkte oplage leverbaar en voorzien van een vaste configuratie. Uw voordeel kan oplopen tot wel €2.045,-.

Private lease.

Door uw BMW privé te leasen, geniet u zorgeloos van uw gloednieuwe BMW. U kunt uw BMW volledig naar eigen wens samenstellen en bepaalt zelf de looptijd van uw overeenkomst en het aantal kilometer dat u per jaar rijdt. U betaalt een vast bedrag per maand waarin vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen. Alleen de kosten voor brandstof, bekeuringen en bijvoorbeeld het wassen van uw BMW komen daar nog bij. Zo weet u exact waar u aan toe bent en komt u dus niet voor verrassingen te staan. U kunt nu al een BMW privé leasen vanaf € 349,- per maand!

BMW Corporate Lease modellen.

Hans Severs maakt zakelijk rijden nu nog aantrekkelijker door BMW Corporate Lease* modellen aan te bieden. U heeft de keuze uit maar liefst acht verschillende BMW modellen, met zowel een benzine- als dieselmotor.

Alle BMW Corporate Lease modellen zijn standaard geleverd met een navigatie- en alarmsysteem (klasse 3). Ontdek meer over het zakelijke voordeel dat Hans Severs u kan bieden neem contact op met een van onze adviseurs.

Disclaimer

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.

*De Corporate Lease modellen zijn alleen leverbaar op een select aantal diesel- én benzinemodellen van de BMW 1 Serie 5-deurs, BMW 2 Serie Active en Gran Tourer, BMW 3 Serie Sedan, Touring en Gran Turismo, BMW 4 Serie Gran Coupé en de BMW X1. Leverbaar zolang de voorraad strekt.