BMW i bij Hans Severs

Erkend BMW i Agent.

BMW i staat voor de toekomst van mobiliteit, net als Hans Severs. Vandaar dat wij op onze vestiging in Woerden een BMW i showroom hebben waar u een stap in de toekomst van mobiliteit van kunt zetten.

BMW M bij Hans Severs

BMW M Certified Dealer.

'M', een letter met een grote staat van dienst op zowel de openbare weg als het circuit. BMW modellen waarbij rijplezier en adrenaline op het hoogste niveau centraal staat. Vandaar dat een beperkt aantal dealers de BMW M modellen mogen aanbieden. Hans Severs is daar één van.

Onze vestigingen

De volledig nieuwe BMW 3 Serie Sedan.
Nieuwe 42,2 kWh hogespanningsbatterijen voor een grotere actieradius van de BMW i3 (120 Ah) en BMW i3s (120 Ah).
BMW 5 Serie Zakenauto van het Jaar 2019.

De volledig nieuwe BMW 3 Serie Sedan.

Autoconcept en design. De sportsedan opnieuw gedefinieerd. Al meer dan veertig jaar staat de BMW 3 Serie wereldwijd te boek als een premium middenklassemodel dat zich kenmerkt door sportieve rijeigenschappen. Met het dynamische design, het lichtvoetige rijgedrag, de voorbeeldige efficiency en innovatieve uitrustingskenmerken biedt dit model de voor BMW typerende eigenschappen in een zeer geconcentreerde vorm.

Nieuwe 42,2 kWh hogespanningsbatterijen voor een grotere actieradius van de BMW i3 (120 Ah) en BMW i3s (120 Ah).

Door de voortdurende ontwikkeling van de BMW eDrive technologie vergroot BMW opnieuw het rijplezier van de volledig elektrisch aangedreven modellen van BMW i. Door de capaciteit van de batterijen te vergroten tot 120 Ah met een opslagcapaciteit van 42,2 kWh biedt BMW nu een nieuwe generatie extra krachtige accu's voor zowel de BMW i3 als de BMW i3s. De actieradius van de BMW i3 (120 Ah) bedraagt volgens de officiële testcyclus (NEDC) 359 km, de BMW i3s (120 Ah) haalt daarin 345 km.*

BMW 5 Serie Zakenauto van het Jaar 2019.

Met grote voorsprong heeft de BMW 5 Serie de Zakenauto van het Jaar verkiezing 2019 gewonnen. De BMW 5-serie scoort niet alleen de hoogste positie in het segment van de grote zakenauto’s, maar doet dat zelfs zo overtuigend dat hij ook overall de winst naar zich toetrekt. Het verdient volgens de vakjury met name een compliment dat de ‘management-klasse’ 5-Serie heel goed scoort als het om de kilometer-kostprijs gaat, terwijl dat volgens hen voor de meer compacte genomineerden in de verkiezing in principe makkelijker zal zijn.