Elektrisch rijden bij Hans Severs

Erkend BMW i Certified Dealer.

BMW i staat voor de toekomst van mobiliteit, net als Hans Severs. Vandaar dat wij op onze vestiging in Woerden én Alphen aan den Rijn een BMW i showroom hebben waar u een stap in de toekomst van mobiliteit van kunt zetten.

BMW M bij Hans Severs

BMW M Certified Dealer.

'M', een letter met een grote staat van dienst op zowel de openbare weg als het circuit. BMW modellen waarbij rijplezier en adrenaline op het hoogste niveau centraal staat. Vandaar dat een beperkt aantal dealers de BMW M modellen mogen aanbieden. Hans Severs is daar één van.

Als een van de eersten rijden in de BMW iX3.
BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTENT.
De nieuwe BMW X3 M en X4 M.

Als een van de eersten rijden in de BMW iX3.

De toekomst is elektrisch en met de BMW Concept iX3 presenteert BMW een designstudie van de eerste volledig elektrische Sports Activity Vehicle (SAV). Uitgerust met de BMW eDrive technologie van de 5e generatie en een krachtige accu van meer dan 70 kWh biedt dit toekomstige seriemodel bij normaal dagelijks gebruik een actieradius van ruim 400 km en een laadtijd van minder dan 30 minuten. Elektrische mobiliteit naar een volgend niveau gebracht – zonder compromissen op het gebied van functionaliteit en comfort.

BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTENT.

Wat kan uw BMW voor u betekenen? Dat u op tijd uw bestemming bereikt? Antwoord geven op al uw vragen? Of altijd zorgen voor het juiste entertainment? De BMW ConnectedDrive Digital Services bieden u een keur aan praktische mogelijkheden. Op intelligente en innovatieve wijze maken ze u het leven gemakkelijker en wordt elke rit een belevenis. 

De nieuwe BMW X3 M en X4 M.

BMW M breidt het aanbod van high-performance modellen uit. En dat doen zij niet zomaar, maar met de BMW X3M en BMW X4M. Twee nieuwe krachtpatsers, tot de nok toe gevuld met vermogen. Dankzij de nieuwe M TwinPower Turbomotor, voorzien van zes cilinders en 3.0 liter inhoud, beschikken beide modellen over 480PK vermogen en 600Nm koppel. Voorzien M xDrive hebben deze sportieve all-roundersVanaf de lancering zijn ook de Competition versies van de BMW X3 M en BMW X4 M leverbaar. De BMW X3 M Competition spreken tot ieders verbeelding met hun extra vermogen en exclusieve uitrusting.