Elektrisch rijden bij Hans Severs

Erkend BMW i Agent.

BMW i staat voor de toekomst van mobiliteit, net als Hans Severs. Vandaar dat wij op onze vestiging in Woerden én Alphen aan den Rijn een BMW i showroom hebben waar u een stap in de toekomst van mobiliteit van kunt zetten.

BMW M bij Hans Severs

BMW M Certified Dealer.

'M', een letter met een grote staat van dienst op zowel de openbare weg als het circuit. BMW modellen waarbij rijplezier en adrenaline op het hoogste niveau centraal staat. Vandaar dat een beperkt aantal dealers de BMW M modellen mogen aanbieden. Hans Severs is daar één van.

De nieuwe BMW X3 M en X4M
BMW iNEXT ondergaat wintertests op poolcirkel.
Exclusief: BMW M850i xDrive Coupé First Edition.

De nieuwe BMW X3 M en X4M

BMW M GmbH breidt het aanbod van high-performance modellen uit in het segment van de Sports Activity Vehicle (SAV) en Sports Activity Coupé (SAC). De BMW X3 M en de BMW X4 M bieden de hoogste rijdynamiek, wegligging en precisie in hun segment.

BMW iNEXT ondergaat wintertests op poolcirkel.

De toekomst van rijplezier is nabij en de BMW iNEXT neemt de laatste horden op weg naar serieproductie. Het wintertestcentrum van de BMW Group in het Zweedse Arjeplog is het toneel van de tests van de complete auto. In Arjeplog test BMW alle componenten van de aandrijflijn, de wielophanging en het onderstel onder extreme omstandigheden om ze te perfectioneren en optimaal op elkaar af te stemmen.

Exclusief: BMW M850i xDrive Coupé First Edition.

BMW presenteert een zeer exclusieve gelimiteerde uitvoering van de nieuwe BMW 8 Serie Coupé, de BMW M850i xDrive Coupé First Edition. Deze speciale editie inspireert op unieke wijze met zijn dynamische rijgedrag, terwijl hij fascineert met zijn luxueuze uitrusting en zijn sportieve, elegante design. Zijn maximale exclusiviteit is gegarandeerd door de individuele samenstelling van de auto en de oplage van slechts vierhonderd exemplaren wereldwijd.