Uw BMW en MINI dealer in het Groene Hart
Alphen aan den Rijn 0172 422 214 Woerden 0348 413 778
Voor 24 uurs service bij pech onderweg belt u 0800 0357
Persoonlijk contact Erkende Garantie Wij vinden uw droomauto Privé als zakelijk leasen of financieren Wij scoren op Verkoop & Service 4,5 uit 5 sterren Leasen en Financieren
Persoonlijk contact Erkende Garantie Privé en zakelijk leasen of financieren Wij scoren 4,5 uit 5 sterren Leasen en Financieren
Bellen
Chatten
Bellen

Persoonlijk Advies

De Hans Severs belofte

Bij Hans Severs doen we wat we zeggen en zeggen we wat we doen.

Met iedere klant hebben we persoonlijk en direct contact en in onze communicatie zijn we eerlijk en transparant. We willen ervoor zorgen dat u zich thuis en op uw gemak voelt, zodat u al uw vragen durft te stellen en we samen uw droomauto kunnen vinden. Nee bestaat niet, we bedenken namelijk altijd een passende oplossing.

Waar kunnen we u bij helpen?

javascript:;
javascript:;

Zien, voelen, ervaren

Een auto kopen is geen dagelijkse bezigheid en daarom laat Hans Severs u in de vooruitstrevende showrooms de merken BMW & MINI niet alleen zien, maar ook voelen en ervaren. We schenken een verse kop koffie voor u in, nemen uitgebreid de tijd om u te leren kennen en bespreken uw wensen en behoeften. Hans Severs is een eerlijke en betrouwbare BMW & MINI dealer die u altijd een passend advies geeft.

Hans Severs is een familiebedrijf met een hecht team dat gepassioneerd en betrokken te werk gaat. Service staat bij ons voorop en we zijn altijd eerlijk en oprecht naar onze klant toe. Al sinds 1964 zijn wij officieel BMW & MINI dealer en door de jarenlange ervaring weten we alles over BMW & MINI en wat deze mooie automerken u te bieden hebben. Hans Severs is uw dealer voor een nieuwe of een gebruikte BMW of MINI en alle auto’s zijn uitgebreid nagekeken en van de beste kwaliteit.

Jarenlang genieten

Heeft u een auto uitgekozen, getest en gekocht? Dan begint het echte werk voor Hans Severs pas. Wij willen namelijk dat u jarenlang kunt genieten van uw auto en daar zijn wij verantwoordelijk voor. Van onderhoud tot pechhulp en andere zaken, de servicemedewerkers van Hans Severs staan altijd voor u en uw BMW of MINI klaar!

Hans Severs ligt centraal in Het Groene Hart en heeft twee vestigingen, waarvan een in Woerden en een in Alphen aan den Rijn. Zo is er altijd een dealer bij u in de buurt die u kan helpen bij vragen, onderhoud, reparatie of schade!

Bekijk onze voorraad