Uw BMW en MINI dealer in het Groene Hart
Alphen aan den Rijn 0172 422 214 Woerden 0348 413 778
Voor 24 uurs service bij pech onderweg belt u 0800 0357
Persoonlijk contact Erkende Garantie Wij vinden uw droomauto Privé als zakelijk leasen of financieren Wij scoren op Verkoop & Service 4,5 uit 5 sterren Leasen en Financieren
Persoonlijk contact Erkende Garantie Privé en zakelijk leasen of financieren Wij scoren 4,5 uit 5 sterren Leasen en Financieren
Bellen
Chatten
Bellen

Hans Severs MINI

MINI

In 1959 ontwierp Sir Alec Issigonis de allereerste MINI. De auto was geschikt voor 4 personen, zuinig, compact en goedkoop. Vanaf het moment dat de eerste MINI’s de weg op gingen, zijn ze niet meer uit het straatbeeld verdwenen. Het opvallende design is met de jaren meegegroeid, maar wel altijd herkenbaar gebleven.

MINI staat voor duurzaamheid in zowel verbruik en CO2-uitstoot als in productie en bedrijfsvoering. Door gebruik van innovatieve technologie en efficiënte productieprocessen zorgt MINI ervoor dat met minimale middelen, maximale resultaten behaald worden op het gebied van performance, fabricage en rijplezier. Elke MINI is uitgerust met handige veiligheidssystemen die ervoor zorgen dat wanneer er iets misgaat, de gevolgen beperkt blijven voor alle inzittenden en medeweggebruikers. Daarnaast bezitten de auto’s de laatste technische snufjes, zoals MINI CONNECTED, waarmee je al je apparaten aan kunt sluiten, een grootlicht assistent, slimme motorkap en meer!

MINI John Cooper Works

De MINI John Cooper Works modellen zijn de snelste en meest exclusieve modellen uit de MINI reeks. Ze hebben een sportief uiterlijk en een diepe uitlaatgrom waarmee ze nogal indruk maken. Deze rebelse auto’s stammen af van de racebolides van John Cooper, ook wel gezien als legendes op wielen die races wonnen.

Bekijk onze voorraad