Uw BMW en MINI dealer in het Groene Hart
Alphen aan den Rijn 0172 422 214 Woerden 0348 413 778
Voor 24 uurs service bij pech onderweg belt u 0800 0357
Persoonlijk contact Erkende Garantie Wij vinden uw droomauto Privé als zakelijk leasen of financieren Wij scoren op Verkoop & Service 4,5 uit 5 sterren Leasen en Financieren
Persoonlijk contact Erkende Garantie Privé en zakelijk leasen of financieren Wij scoren 4,5 uit 5 sterren Leasen en Financieren
Bellen
Chatten
Bellen

BMW i

BMW i

Een BMW i heeft diverse fiscale voordelen. Met de volledig elektrische BMW i3 (120 Ah) reist u bijvoorbeeld emissievrij naar al uw bestemmingen op een afstand van 260 kilometer. Hierdoor betaalt u geen wegenbelasting, geniet u van een lage bijtelling van 4% en een vrijstelling van motorrijtuigenbelasting. Naast deze fiscale voordelen zijn er ook lokaal of regionaal subsidies vanuit de gemeente of provincie beschikbaar voor de aanschaf van elektrische voertuigen en/of oplaadpunten.

Fiscale voordelen

Omdat de BMW i3 volledig emissievrij is, betaalt u geen wegenbelasting voor uw BMW i3. Zo voorziet de BMW i3 u van een lage bijtelling van 4% (tot een fiscale waarde van € 50.000,-), een vrijstelling van motorrijtuigenbelasting.

Zakelijke fiscale voordelen BMW i3:

  • BTW-aftrek
  • Normale fiscale afschrijving
  • MIA (Milieuinvesteringsaftrek)
  • Tot en met 2020 zijn elektrische auto’s vrijgesteld van MRB en BPM.

Naast deze fiscale voordelen zijn er ook lokaal of regionaal subsidies vanuit de gemeente of provincie beschikbaar voor de aanschaf van elektrische voertuigen en/of oplaadpunten.

 

Actieradius

Opladen

U kunt uw BMW i zowel thuis als onderweg opladen en daar zijn diverse mogelijkheden voor. Thuis kunt u uw elektrische BMW i eenvoudig aansluiten op een huishoudelijk 230V stopcontact en binnen een nacht van 10 uur is de accu weer volledig opgeladen. Wilt u uw BMW i sneller opladen? Dan kunt u nu gratis een BMW i Wallbox (ook mogelijk met groene of zelf-opgewekte stroom) bij u thuis laten installeren. Hiermee laadt u uw BMW i in slechts 4 uur op. Onderweg kunt u uw BMW i opladen bij openbare laadstations die vaak te vinden zijn bij een tankstation. Naast het standaard oplaadstation is er ook een snellaadstation waar u binnen 40 minuten 80% van uw accu oplaadt.

BMW op vakantie?

Gaat u op vakantie? Dan heeft Hans Severs een premium oplossing voor u: BMW Add-on Mobility. Hiermee kunt u uw BMW i tijdelijk omruilen voor een BMW of MINI met brandstofmotor, zodat u met een gerust hart op vakantie kunt. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

BMWi Premium selection

PREMIUM SELECTION

Met BMW Premium Selection kiest u voor zekerheid. De auto is namelijk nooit ouder dan 5 jaar en heeft niet meer dan 120.000 kilometer gereden. Daarnaast is de BMW Premium Selection garantie geldig voor 24 maanden, zonder kilometerbeperking. Onderstaand vind u een button met een doorverwijzing naar alle informatie over de BMW Premium Selection. Tevens kunt u de gehele voorraad van de Premium Selection online bekijken.

BMW iX3 Elektrisch

BMW iX3 (2020).

BMW Group breidt zijn elektrificatiestrategie uit en presenteert een volledig elektrisch aangedreven variant van de BMW X3: de BMW Concept iX3. De BMW Concept iX3 is een voorbode van de uitbreiding van het gamma van BMW. Het eerste volledig elektrisch aangedreven model van BMW (BMW i is immers een submerk binnen BMW Group) is een volwaardige Sports Activity Vehicle (SAV) – een compromisloze auto als het gaat om functionaliteit en comfort.

Een van de innovaties in de BMW Concept iX3 is de vijfde generatie van de BMW eDrive technologie. Een groot voordeel van deze elektrische aandrijving van de toekomst is de samenvoeging van elektromotor, transmissie en aandrijfelektronica in één elektrische aandrijvingscomponent. Bovendien omvat de vijfde generatie van het elektrische aandrijfsysteem nieuwe, krachtigere batterijen. Dit nieuwe technologiepakket zorgt voor aanzienlijke vooruitgang op het gebied van prestaties, actieradius, gewicht, indeling en flexibiliteit. 

BMW iX3 Elektrisch

BMW i3 / BMW i3s

Elektrisch en 'electrifying': ieder detail, ieder kenmerk, werkelijk alles aan de BMW i3 met eDrive is toegespitst op het pulserende leven in de stad en daarbuiten. Door zijn volledig emissievrije, elektrische aandrijving garandeert de BMW i3 urban mobility, en dan vooral daar waar dat extra belangrijk is: in de stadscentra, waar op dit moment al rijverboden voor bepaalde voertuigen bestaan. Behalve met ecologische voordelen kan de BMW i3 vooral met zijn adembenemende versnelling overtuigen, zowel bij lage snelheid als vanuit stilstand. En dat alles bij een dagelijkse actieradius van de HV-accu (hoogvoltage lithiumion-accu) van maximaal 260 kilometer, waardoor nagenoeg alle bestemmingen, zelfs in de buitenwijken van een metropool, bereikbaar zijn. Door de grote actieradius kunnen ook langere ritten probleemloos worden gemaakt.

BMW i8 Coupé

De toekomst krijgt vorm - in de gestalte van de BMW i8 Coupé. Inspirerend, fascinerend en klaar om een nieuwe interpretatie te geven aan het begrip mobiliteit. Voor onvoorwaardelijk rijplezier, zover de weg voert. Al bij de eerste blik op het iconische design stijgt het adrenalinepeil. De toerenteller schiet al even snel omhoog: de innovatieve Plug-in Hybride aandrijving genereert 374 pk en 570 Nm. En brengt de nieuwe BMW i8 Coupé in 4.4 seconden van 0 naar 100 km/h. De snelste route naar een nieuw tijdperk.

BMW i8 Roadster

De BMW i8 Roadster is futuristisch tot in het kleinste detail. Zijn progressieve belijning spreekt een vormtaal die in dynamiek nauwelijks nog te overtreffen is. Het meest markante kenmerk: de indrukwekkende vleugeldeuren van licht carbon die comfortabel te openen zijn. De atletische voorzijde zet het individuele karakter voort en presenteert trots de BMW nierengrille, geflankeerd door full-LED-koplampen en nieuw ontworpen Air Curtains. De onmiskenbare V-vormige Black Belt loopt vanaf de motorkap door over de hele auto en benadrukt het lage silhouet. Bovendien optimaliseert het indrukwekkende Streamflow design de luchtstroom, voor ongeëvenaarde aerodynamische eigenschappen. Zo is de BMW i8 Roadster een perfecte symbiose van vorm en functie die slechts één doel nastreeft: ultieme vrijheid. De toerenteller schiet al even snel omhoog: de innovatieve Plug-in Hybride aandrijving genereert 374 pk en 570 Nm. En brengt de BMW i8 Roadster in 4.6 seconden van 0 naar 100 km/h. De snelste route om een nieuwe vorm van vrijheid te ervaren.

BMWi8 Wallbox Charging

Wallbox Charging

De nieuwe BMW i Wallbox is een perfecte match voor uw MBW i en BMW performance model,. met keuze uit eenfase- en driefasenstroom en een laadvermogen van 10-32 Ah. Het platte en compacte design met een slim kabelopbergsysteem en een groot laadvermogen garandeert een snelle en handige oplaadervaring.

Heeft u weinig tijd om uw auto op te laden? Als het maximale laadvermogen wordt gebruikt, is uw auto in ongeveer drie uur weer helemaal opgeladen. Het oplaadproces wordt automatisch gestart zodra de laadkabel op de auto wordt aangesloten.

Wilt u uw auto opladen en verder geen extra opties? Dan is de BMW i Wallbox Basic de beste keuze.
 

BMWi8 Wallbox Charging
BMWi Product genius

PRODUCT GENIUS.

Uw vraagbaak. En die van ons.

Onze Product Genius legt graag aan u uit hoe u maximaal plezier beleeft van uw BMW. Daarnaast helpt hij u – zonder enige verkoopdruk – aan welke opties of accessoires u behoefte heeft.

Onze Product Genius wordt opgeleid door BMW en volgt alle ontwikkelingen met veel aandacht. Daarnaast beschikt hij over de Mobile Customizer: Een special iPad met alle productspecificaties en configuratiemogelijkheden. Heeft u vragen over uw favoriete BMW, twijfel dan niet en vraag hem het hemd van het lijf.

De Product Genius helpt u met het maken van een verantwoorde keuze – vrijblijvend en afgestemd op uw specifieke wensen. Besluit u verdere informatie te willen over een eventuele aanschaf of verdere financiele afwikkeling stelt hij u graag voor aan een van onze verkoopadviseurs.

BMW i3 en i3s Executive Edition

Hans Severs introduceert de Executive Editions op de BMW i3 en i3s (120 Ah), zodat u als klant optimaal kunt profiteren van een lage bijtelling, waar de fiscale waarde voor beide modellen onder de € 50.000,- blijft. de BMW executive Editions zijn van alle gemakken voorzien, zoals een navigatiesysteenm Professional met Real Time Traffic Information, parkeersensoren voor en achter met achteruitrijcamera, cruise control, stoelverwarming en een alarmsysteem. de BMW i3 Executive Edition beschikt tevens over een 20 inch lichtmetalen wielen (Styling 430) om het dynamische karakter van het model te benadrukken

De BMW i3 en i3s Executive Edition beschikken tevens over een warmtepomp om efficiënt om te gaan met de energie en hebben respectievelijk een range van maar liefst 310 en 285 km (WLTP) ofwel 240 km in dagelijks gebruik. De BMW i3  laadt vanwege de 3-fase snellaadmogelijkheid vergeleken met andere EV-modellen zeer snel, waardoor de accu in ca. 3 uur weer voor 80% vol is via een wallbox of publieke laadpaal.

De BMW i3  Executive Editions zijn snel leverbaar voor respectievelijk € 46.989,- en €49.688,-. Het additionele voordeel van de BMW i3  Executive Editions bedraagt € 2.549,-

Bmw i3 lease prijzen hans severs

BMW i3 Operational Lease nu vanaf € 499,-

Op de BMW i3 Geldt nu een éxtra scherp operational lease tarief. Lease nu een BMW i3 vanaf € 499,- op basis van 48 mnd / 15.000 km.

BMW i3 Private Lease nu vanaf € 539,-

Op de BMW i3 geldt nu een éxtra scherp private lease tarief. Lease nu een BMW i3 vanaf  € 539,- op basis van 48 mnd / 10.000 km.

Bekijk onze voorraad