Uw BMW en MINI dealer in het Groene Hart
Alphen aan den Rijn 0172 422 214 Woerden 0348 413 778
Voor 24 uurs service bij pech onderweg belt u 0800 0357
Persoonlijk contact Erkende Garantie Wij vinden uw droomauto Privé als zakelijk leasen of financieren Wij scoren op Verkoop & Service 4,5 uit 5 sterren Leasen en Financieren
Persoonlijk contact Erkende Garantie Privé en zakelijk leasen of financieren Wij scoren 4,5 uit 5 sterren Leasen en Financieren
Bellen
Chatten
Bellen

DE BMW iX3

DE BMW iX3

Elektrisch rijden naar een volgend niveau

Reserveren

OVER DE BMW iX3

De BMW Concept iX3 is de voorbode van de samensmelting van het veelzijdige rijplezier waar de BMW X modellen om vermaard zijn, met lokaal emissievrije aandrijving. De vijfde generatie van de elektromotor die voor de SAV is ontwikkeld, heeft een vermogen van meer dan 200 kW (270 pk). De eveneens voor dit model ontwikkelde hoogspanningsbatterij heeft een nettocapaciteit van meer dan 70 kWh, wat genoeg is om de volledig elektrische SAV een actieradius te geven van meer dan 400 kilometer in de WLTP-testcyclus. Een ander kenmerk van de hoogspanningsbatterij voor de vijfde generatie van de eDrive technologie is zijn geoptimaliseerde laadvermogen. Het energie-opslagsysteem is voorzien van een nieuw ontwikkelde Charging Control Unit en is ontworpen voor snelladers die tot 150 kW genereren. De hoogspanningsbatterij kan in slechts 30 minuten worden opgeladen bij zo’n snellaadstation.

 

 

 

HIGHLIGHTS

  • Een meer dan 200 kW (270 pk) sterke elektromotor
  • Een nettocapaciteit van meer dan 70 kWh
  • Meer dan 400 km actieradius volgens WLTP
  • Een nieuw ontwikkelde Charging Control Unit
  • brandstofverbruik 3,3-3,4 l/100 km; stroomverbruik gecombineerd 15,3-15,4 kWh/100 km
  • Een gecombineerde CO2-emissie 77-78 g/km

ONDERSCHEID IN DESIGN

Het BMW logo en de nierengrille tonen de banden met het merk BMW i. De gesloten grille – dat vermindert de luchtweerstand en biedt dus aerodynamisch voordeel – met de BMW i-Blue contouren zetten het thema BMW i Vision Dynamics voort die werd ingezet door de BMW i Vision Dynamics. Andere kenmerken van de BMW Concept iX3 zijn de BMW i Blue accenten rond het merklogo op de grille en langs de dorpels en een diffuser in carrosseriekleur, geïntegreerd in het paneel onder de achterbumper. Deze stijlelementen contrasteren scherp met de matte carrosseriekleur Moonstone Silver. De conceptauto is verder voorzien van lichtmetalen wielen van een aerodynamisch geoptimaliseerd design.

 

veelgestelde vragen

Wanneer komt de nieuwe BMW iX3?

De productie van de BMW iX3 start 2e helft 2020, de eerste iX3 wordt eind 2020 verwacht.

Is de reservering van de BMW Concept iX3 bindend?

Hoewel u zich middels deze reservering verzekert van een productieplek van een BMW iX3, is deze reservering in geen geval bindend aan de bestelling of koop van een BMW iX3. Zo bent u, tot het moment van ondertekening van de koopovereenkomst gerechtigd uw bestelling te annuleren. In dit geval zal uw reserveringsbetaling binnen één maand volledig worden terugbetaald.

Wat is er zo interessant aan het overbruggingsaanbod?

Wanneer u kiest voor een overbrugging dan kiest u voor een tijdelijke invulling, die exact loopt tot het moment dat uw nieuwe BMW iX3 klaar voor aflevering staat, tegen een vast maandelijks tarief. U hoeft dus niet te wachten totdat de overeengekomen periode is afgelopen.

Hoe werkt de reservering?

Door een aanbetaling van € 1.500,- reserveert u nu een van de eerste productieplaatsen voor Nederland.

 

Reserveer nu

De BMW iX3 Wintertest

 


 

 

Bekijk onze voorraad